Kodlama öğren.
Bilgisayarın iyiyse hikayeli iyi grafikli birkaç oyun oynayabilirsin. Rdr2, Detroit Become Human, Witcher 3 gibi oyunları günde birkaç saat oynayarak bitirmek seni aşağı yukarı 1 ay oyalayacaktır. Sistemin kötüyse de ufak çaplı aksiyon oyunları oynayabilirsin. GTA 4, Darksiders vb..Biri bilgisayarla yapacağım bir şey önerebilirimi
Bilgisayarın iyiyse hikayeli iyi grafikli birkaç oyun oynayabilirsin. RDR2, Detroit Become Human, Witcher 3 gibi oyunları günde birkaç saat oynayarak bitirmek seni aşağı yukarı 1 ay oyalayacaktır. Sistemin kötüyse de ufak çaplı aksiyon oyunları oynayabilirsin. GTA 4, Darksiders vb.
Bu arada kodlamayı öğrenmek demek sadece Hello World yazıp iki üç toplama çıkarma yapmak demek değil, eğer öğrendiğin buysa ilerletmen lazım. Arkadaşın dediği gibi kodlama öğrenmek çok iyi vakit geçirtiyor. Udemy'den Atıl hocamı takip ediyorum ben bu yaz. Tavsiye ederim.Biliyorum geçen yaz öğrenmişitim
İkinci el oyun sitelerinde 10-20 liraya satılıyor.Aralarında bir RDR 2'yi oynamadım ona da 300 TL veremem
Bu arada kodlamayı öğrenmek demek sadece Hello World yazıp iki üç toplama çıkarma yapmak demek değil, eğer öğrendiğin buysa ilerletmen lazım. Arkadaşın dediği gibi kodlama öğrenmek çok iyi vakit geçirtiyor. Udemy'den Atıl hocamı takip ediyorum ben bu yaz. Tavsiye ederim.
İkinci el oyun sitelerinde 10-20 liraya satılıyor.
Autocad kurslarına bak hocam.Hocam bilgisayardan bina çizimi falan yapabileceğim bir şey var mı?
Bu arada kodlamayı öğrenmek demek sadece Hello World yazıp iki üç toplama çıkarma yapmak demek değil, eğer öğrendiğin buysa ilerletmen lazım. Arkadaşın dediği gibi kodlama öğrenmek çok iyi vakit geçirtiyor. Udemy'den Atıl hocamı takip ediyorum ben bu yaz. Tavsiye ederim.
İkinci el oyun sitelerinde 10-20 liraya satılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.