Evde canım sıkılıyor

Biri bilgisayarla yapacağım bir şey önerebilirimi
Bilgisayarın iyiyse hikayeli iyi grafikli birkaç oyun oynayabilirsin. Rdr2, Detroit Become Human, Witcher 3 gibi oyunları günde birkaç saat oynayarak bitirmek seni aşağı yukarı 1 ay oyalayacaktır. Sistemin kötüyse de ufak çaplı aksiyon oyunları oynayabilirsin. GTA 4, Darksiders vb..

Bilgisayarın iyiyse hikayeli iyi grafikli birkaç oyun oynayabilirsin. RDR2, Detroit Become Human, Witcher 3 gibi oyunları günde birkaç saat oynayarak bitirmek seni aşağı yukarı 1 ay oyalayacaktır. Sistemin kötüyse de ufak çaplı aksiyon oyunları oynayabilirsin. GTA 4, Darksiders vb.

Aralarında bir RDR 2'yi oynamadım ona da 300 TL veremem

Biliyorum geçen yaz öğrenmişitim
Bu arada kodlamayı öğrenmek demek sadece Hello World yazıp iki üç toplama çıkarma yapmak demek değil, eğer öğrendiğin buysa ilerletmen lazım. Arkadaşın dediği gibi kodlama öğrenmek çok iyi vakit geçirtiyor. Udemy'den Atıl hocamı takip ediyorum ben bu yaz. Tavsiye ederim.

Aralarında bir RDR 2'yi oynamadım ona da 300 TL veremem
İkinci el oyun sitelerinde 10-20 liraya satılıyor.

Bu arada kodlamayı öğrenmek demek sadece Hello World yazıp iki üç toplama çıkarma yapmak demek değil, eğer öğrendiğin buysa ilerletmen lazım. Arkadaşın dediği gibi kodlama öğrenmek çok iyi vakit geçirtiyor. Udemy'den Atıl hocamı takip ediyorum ben bu yaz. Tavsiye ederim.

Hocam bilgisayardan bina çizimi falan yapabileceğim bir şey var mı?

Dışarı çık demek isterdim ama çok sıcak. Evde de yapabileceğin çok bir şey yok. Arkadaşların varsa dolaşmaya ya da havuza vs. gidebilirsin.

Hocam 2.el oyun sitesinin linkini atabilir misiniz? Offline Steam hesabımı veriyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı