Evde değilken kasa nasıl korunur?

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar mecburiyetten 3 kuzenimle eve çıktık. Ancak bir tanesi benden hiç memnun değil ben de ondan. Ancak kalacak yerim olmadığından birlikte kalmayı kabul ettik. Aradaki diğer kuzenimiz sayesinde. Ancak bu tartıştığım kuzenim herşeye alınan ve bir o kadar kavga çıkartmaya meyilli birisi. Söylenen en ufak şeyi kavgaya yoruyor. Aynı evdeyiz ve haliyle hepimizin ortak alanda bilgisayar sistemleri bulunuyor. Bana gıcık olmasından dolayı evde olmadığım bir zamanda kasama fiziksel bir zarar vermesinden korkuyorum. Bunu nasıl önlerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mecburiyetten 3 kuzenimle eve çıktık. Ancak bir tanesi benden hiç memnun değil ben de ondan. Ancak kalacak yerim olmadığından birlikte kalmayı kabul ettik. Aradaki diğer kuzenimiz sayesinde. Ancak bu tartıştığım kuzenim herşeye alınan ve bir o kadar kavga çıkartmaya meyilli birisi. Söylenen en ufak şeyi kavgaya yoruyor. Aynı evdeyiz ve haliyle hepimizin ortak alanda bilgisayar sistemleri bulunuyor. Bana gıcık olmasından dolayı evde olmadığım bir zamanda kasama fiziksel bir zarar vermesinden korkuyorum. Bunu nasıl önlerim?
Hocam, böyle bir şey yapabilecek potansiyele sahip biriyle neden aynı evde kalıyorsunuz?

gizli kamera koy öyle birşey yaparsa ve elinde delil varsa şikayette bulun yada ayrı eve çıkmak için bahane olarak kullan

Arkadaşlar mecburiyetten 3 kuzenimle eve çıktık. Ancak bir tanesi benden hiç memnun değil ben de ondan. Ancak kalacak yerim olmadığından birlikte kalmayı kabul ettik. Aradaki diğer kuzenimiz sayesinde. Ancak bu tartıştığım kuzenim her şeye alınan ve bir o kadar kavga çıkartmaya meyilli birisi. Söylenen en ufak şeyi kavgaya yoruyor. Aynı evdeyiz ve haliyle hepimizin ortak alanda bilgisayar sistemleri bulunuyor. Bana gıcık olmasından dolayı evde olmadığım bir zamanda kasama fiziksel bir zarar vermesinden korkuyorum. Bunu nasıl önlerim?

Dostum eve çıkabilecek yaşa geldinde bu durumun en kötü fikir olduğunu neden düşünmedin.

Hem kavgacı tip, hem hasım gibisiniz? Aynı eve çıkmak kendi kuyunuu kazmak başka bir şey değil. Bu böyle gitmeyecek bir yerde patlayacak ya 1 aya ya 1-2 haftaya haberin olsun.

Kasaya bir şeyde yapamazsın, burada en fazla diyeceğimiz evden çıkman olur.
Napacaksın kasaya duvarmı öreceksin? Hayır tabikii.

Birbirinize girmeden evden çık tavsiyem. Koca bilmem kaç kiloluk kasayı bardak korur gibi koruyamazsın. Yapacak bir şey yok.

Küçük bir güvenlik kamerası lazım. Ancak bunu yapmak hoş olmaz. Sonradan haberi olursa da bana güvenmiyor diye düşünüp iyice bilenir.

Ayrı bir odaya taşıyacaksanız ama kamera olur.

aile baskısı ve ekonomik durumlar nedeniyle böyle bir mecburiyette olduğunuzu tahmin ediyorum. Ev arkadaşlığında en önemli unsur herkesin kendi yaşam alanı olacak ayrı, özgür bir odasının olmasıdır. Sizin durumunuzda aynı oda içerisinde sürekli bir sürtüşme olur. Bu birliktelik uzun süre devam edecekse daha uygun bir ev bulup kiralamanız sağlıklı olur. Ailenize durumdan bahsedin, gün geçtikçe sinir sitres iyice artacak kavga kaçınılmaz olur.

Tek başına eve çıkacak imkanı yoktur? Ya da herhangi bir şey, yardımcı olmak yerine yerine niye adamın özeline giriyorsun ki. Ayrıca belirtmiş mecburiyetten diye.
Kimsenin özeline girdiğim falan yok, sadece böyle bir şey yapabilecek biriyle aynı evde kalmak ne kadar mantıklı? Böyle bir davranışta bulunabilecek kişinin sinir veya psikolojik sorunları olabilir. Bu tür bir olay yaşandığında aralarında kavga bile çıkabilir.

Kimsenin özeline girdiğim falan yok, sadece böyle bir şey yapabilecek biriyle aynı evde kalmak ne kadar mantıklı? Böyle bir davranışta bulunabilecek kişinin sinir veya psikolojik sorunları olabilir. Bu tür bir olay yaşandığında aralarında kavga bile çıkabilir.

Hesap sorar gibi konuşuyorsun o yüzden öyle dedim.
Evet mantıklı değil. Eğer daha mantıklı bir fikrin varsa söylersin imkanı varsa arkadaş değerlendirir ona göre hareket eder. Kimse zorunda kalmadığı sürece böyle bir insanla yaşamaz diye düşünüyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı