Evde dolapta kağıda saplanmış paslı iğne buldum

Fischer35

Centipat
Katılım
10 Ağustos 2022
Mesajlar
73
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese selam. Evde dolabın bir yerine gizlenmiş bir şekilde ismimin de yazılı olduğu şekilde beyaz bir kağıda saplanmış paslı bir iğne buldum. Belki de uzun bir süredir oradadır ve paslanmıştır bilemiyorum ama pek de iyi niyetli yapılmış bir şey gibi gelmedi. Bunun gibi birkaç tane daha farklı yerlere gizlenmiş şekilde buldum. Ayrıyeten bazı kıyafetlerimin cep ve iç astar kısımlarına mavi iple farklı dikişler atıldığını fark ettim anlamsız bir şekilde. Tüm bunların anlamı nedir sizce? Ne çıkarmalıyım ve amaç ne olabilir? Anlayan bilen varsa ve bilgilendirebilirse sevinirim.
Görseli yükledim. Yorumlarınızı, düşüncelerinizi ve özellikle bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • görsel.jpg
    görsel.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 178
Hocam biri aklı sıra size büyü yapmaya çalışmış. Bunlara inanıyor musunuz bilmem fakat gerçekten hiç bir şey değişmeyeceğine emin olabilirsiniz.
 
Hocam eve gelen misafirlerden kimin bunu yapabileceğini muhtemelen biliyorsunuzdur. İlişkinizi hemen kesin her ne kadar yaptığı şey size zarar vermeyecek olsa da kötü karakterli biri olduğu açık.
 
Kağıdı ben şimdiye yaktıydım siz de öyle yapabilirsiniz. Büyüler var evet.

Kankam 21. yüzyıldayız muhtemelen de gençsin büyülere mi inanıyorsun cidden?
Göremediğimiz ama var olduğunu sandığınız varlıkları nedense hiçbir teknolojik cihaz ile, kamera termal lens vs, tespit edemiyoruz. Cin kaçtı dediğiniz vakaları psikologlar ayin falan yapmadan tedavi edebiliyor :)
 

Geri
Yukarı