Evde hafif egzersiz yapılarak 1 ay sonunda kilo verilebilir mi?

Gingka Hagane

Hectopat
Daha fazla  
1 ay boyunca yapmayı düşünüyorum.
Yapacağım rutin: 15 şınav - 15 mekik - 15 squat - 40 kere 3 kg dumbell kaldırmak.
1 kere öğlen, 1 kere de akşam bunu yapsam 1 ay sonunda kaç kilo veririm?

• Boy: 1.70 m.
  • Kilo: Yanlış hatırlamıyorsam 65-70.

1 ay boyunca yapmayı düşünüyorum.
Yapacağım rutin: 15 şınav - 15 mekik - 15 squat - 40 kere 3 kg dumbell kaldırmak.
1 kere öğlen, 1 kere de akşam bunu yapsam 1 ay sonunda kaç kilo veririm?

• Boy: 1.70 m.
  • Kilo: Yanlış hatırlamıyorsam 65-70.

Vücudun yağlıysa kardiyo yap, bir işine yaramaz saydıkların.

8 ay boyunca karın kası sporları yaptım programdan. 80 kilodan 68 kiloya düştüm ve görünür 6 tane karın kasım var yani işte six pack. Eğer kiloluysan ilk olarak kardiyo yapmalısın. Tabi kardiyo yapmakla bitmiyor nasıl yediğin de önemli mesela fazla yağlı şeyler yersen ne kadar spor yaparsan yap yağlı kalırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu tavsiye ederim gayet yorucu ve terletici bir kardiyo. Bu arada karın kası çalışıyorsan ise aşşağıdaki videoya bakmanı öneririm aşırı önemli bilgiler var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ne yiyeceğini bilmiyorsan yabancı bir site atacağım orada dolu seçenek var işte protein,lifli karbonhidrat falan gibi.

Hangisinden ne kadar çok yiyeceğini bilmiyorsan eğer:

Ağırlık çalışmaya devam et, sadece 3 değil 10 kilo dumbell ile de çalışmanı öneririm.

Bu attığım kardiyoyu sabah uygulamanı öneririm, kardiyoya başlamadan önce ve kardiyo bitiminde bolca su tüket, kardiyoya başlamadan önce de abartmadan tuz tüket biraz, yoksa kardiyo sonrası vücudun su toplar. "attığım kardiyo çok iyi bunu hep yap" demiyorum. Ben internette farklı egzersiz videolarını deniyorum, bu şekilde daha zevkli oluyor, dikkat ettiğim tek şey yaptığım kardiyoların zor olması, bence kolay egzersiz yapacaksan hiç yapma git yürüyüş yap daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı