Evde istenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam benim nick daha kötü. İnternet kullanmaya ara verecektim hesabı kullanmamak için nick i böyle yaptım sonra pişman oldum ama iş işten geçti :D
Forumda hep görüyorum. İnsanlar gizlenmek için mi isimlerini 5-6 haneli numara yapıyorlar?

Forumda hep görüyorum. İnsanlar gizlenmek için mi isimlerini 5-6 haneli numara yapıyorlar?
Ben gizlenmek için değil sosyale girmemek için yaptım. 7,24 sosyalde takılıyordum o yüzden. Ama yine de giriyorum orası ayrı.

Ne yapabilir bu kız? A101'de kasiyer mi olsun? Doğru düzgün okulda doğru düzgün bölüm okursa boş kalmaz.

Bunun bir önemi yok. Sadece kendini değiştirebilirsin, etrafındakileri değil. Bu yüzden her zaman kendini suçlayacaksın, daha iyi olacaksın. Ve evet ders çalışmadığı için oraya gitmek zorunda kalmış,net bir şekilde kızın hatası.

Böyle aile ortamında ve çoğunlukla o yaşta bu yüzden ders çalışmaması veya çalışamaması biraz normal gibi.

Muhtemelen yaşıtız. Ben de ilk LGS'ye girenlerdenim. Tabi puanım düşük gelince vasat bir imamhatip lisesine gittim. Tahmin edersin ki vasat bir eğitim... Aile zaten ümidi kesmiş...
Velhasıl çalışıp ilk yılımda Diş Hekimliği fakültesini kazandım. Kimseye de eyvallahım olmadı. :D
Gerçekleri de konuşalım.
Sana tavsiyem önümüzde ki sınava gireceksen tıp, diş hekimliği, eczacılık gibi bölümleri unut. Kitap okumayı seviyorum demişsin. Şehir dışında bir hukuk fakültesini bu süre zarfında kesinlikle kazanabilirsin. Kazanıp gidersen, hayatın aslında bu kadar kötü olmadığını kesinlikle göreceksin.

Hocam sabredin biraz. Üniversite sınavına çalışıp şehir dışındaki iyi bir üniversiteye gitmeye çalışın. Üniversite bittikten sonrada o şehirde ya da başka bir şehirde çalışın. 18 yaşına kadar onlarla yaşayın. Aileniz 18 yaşına kadar size bakmak zorunda. 18 yaşınıza geldikten sonra size karışamazlar.

Çöp aileye denk gelmişsin... Verilecek her öneri başını derde sokar...

Hiç kimse de söylemiyor evimde boş oda var, gel bizde kal.
@507320 hocam gelin sizi misafir edeyim.

!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam okurken hakli ya bu adam derken ortada kendinizin de istediginizi soylemissiniz saka mi yapiyorsunuz.
Bu kuzeni İmam Hatibe gönderme meselesini diyorsanız eğer. Bunu kendisi istediğini önceden söylemişti. Arkadaşlarımda oraya gidecek beraber gideceğiz dedi. Biz kendisi istediği için göndermek istiyorduk. Sonra istemiyorum başka liseye gideceğim dedi, yine istediği yere gitti yani. Biz zorla dayatmadık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı