Bence anonimlik açısından nicklerimiz gayet iyi.Hocam benim nick daha kötü. İnternet kullanmaya ara verecektim hesabı kullanmamak için nick i böyle yaptım sonra pişman oldum ama iş işten geçti![]()
Bence anonimlik açısından nicklerimiz gayet iyi.Hocam benim nick daha kötü. İnternet kullanmaya ara verecektim hesabı kullanmamak için nick i böyle yaptım sonra pişman oldum ama iş işten geçti![]()
Forumda hep görüyorum. İnsanlar gizlenmek için mi isimlerini 5-6 haneli numara yapıyorlar?Hocam benim nick daha kötü. İnternet kullanmaya ara verecektim hesabı kullanmamak için nick i böyle yaptım sonra pişman oldum ama iş işten geçti![]()
Ben gizlenmek için değil sosyale girmemek için yaptım. 7,24 sosyalde takılıyordum o yüzden. Ama yine de giriyorum orası ayrı.Forumda hep görüyorum. İnsanlar gizlenmek için mi isimlerini 5-6 haneli numara yapıyorlar?
Ne yapabilir bu kız? A101'de kasiyer mi olsun? Doğru düzgün okulda doğru düzgün bölüm okursa boş kalmaz.
Bunun bir önemi yok. Sadece kendini değiştirebilirsin, etrafındakileri değil. Bu yüzden her zaman kendini suçlayacaksın, daha iyi olacaksın. Ve evet ders çalışmadığı için oraya gitmek zorunda kalmış,net bir şekilde kızın hatası.
Bu kuzeni İmam Hatibe gönderme meselesini diyorsanız eğer. Bunu kendisi istediğini önceden söylemişti. Arkadaşlarımda oraya gidecek beraber gideceğiz dedi. Biz kendisi istediği için göndermek istiyorduk. Sonra istemiyorum başka liseye gideceğim dedi, yine istediği yere gitti yani. Biz zorla dayatmadık.Hocam tam okurken hakli ya bu adam derken ortada kendinizin de istediginizi soylemissiniz saka mi yapiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.