Evde kilo verme uygulaması önerisi

Merhabalar. 1.70'im ve 70 kiloyum. En azından 10 kilo verip biraz da kas yapmak istiyorum. Bildiğiniz bir uygulama var mı? Uygulama ne yiyip içtiğimizi, ona göre hangi hareketleri ne kadar yapmamız gerektiğini söylüyor mu?

Bir hevesle başlamıyorsan direkt Fitness'a yazıl. Koşarak git salona. Saat 10 civarı olsaydı şimdi gitmeni isteyecektim ama saat geçti. Eğer spor yapmaya istekli biri değilsen, Nike'nin bir ev spor programı var. Kuzenim kullanıyordu. Onu yaparak, yanında da aralıklı oruç diyetini uygulayarak iyi sonuçlar alabilirsin.

Bir hevesle başlamıyorsan direkt Fitness'a yazıl. Koşarak git salona. Saat 10 civarı olsaydı şimdi gitmeni isteyecektim ama saat geçti. Eğer spor yapmaya istekli biri değilsen, Nike'nin bir ev spor programı var. Kuzenim kullanıyordu. Onu yaparak, yanında da aralıklı oruç diyetini uygulayarak iyi sonuçlar alabilirsin.

Aslında ben 4 sene önce çok iyiydim. 5 öğün yiyordum ama devamlı spor yapıyordum koşu bisiklet masa tenisi. En az 3 saat. Karantina yüzünden aldım kilo ve hevesliyim. Fitness a para vermek istemiyorum.

Aslında ben 4 sene önce çok iyiydim. 5 öğün yiyordum ama devamlı spor yapıyordum koşu bisiklet masa tenisi. En az 3 saat. Karantina yüzünden aldım kilo ve hevesliyim. Fitness a para vermek istemiyorum.

Hevesli olman iyi. Evde yapacagin sporlar için sana önerim, her gün 45 dakika-1 saati geçmeyecek sekilde kendine aylik plan yapman. Mesela pazartesi gunu gogus, on kol sali bacak, arka kol gibi ayirarak 7 gun veyahut ne kadar istersen calisman. Fitnessdaki kadar olmaz ama ev sartlarinda da fit bir vucut cikarabilirsin. Su 30 gunluk uygulamalari da yapabilirsin. Onlarda bayagi gelistirir ama hareketleri duzgun formda yapmalisin kesinlikle. Skolyoz falan olursun sonra Allah korusun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı