Evde kilo vermek için egzersiz programı önerisi

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
Öncelikli olarak kilo vermeye yönelik olsun ve özellikle ücretsiz ya da ucuz olsun. Uygulama yemek listesi tarzı bir şeyler barındırıyorsa çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.

Müteşekkirim, daha fazla tavsiyen varsa kilo vermekle alakalı çok iyi olur benim için.

Maalesef yemek tarafinda pek bir bilgim yok zaten uygulamada ihtiyaclariniza gore en iyi programi hazirliyor. Ama illa bir şey onerceksem yagli ve sekerli seylerden uzak durmanizi onerebilirim. İlk basta biraz zor oluyor ama giderek alisiyorsunuz.

Ben tek seferlik ucretli bir şey soyliyecegim. Olmazsa sadece tempo yurursun sokakta. Dostum gercekten kilo vermek istiyorsan durust olayim eve bir tane bisiklet alman gerek.

Bisiklet sessiz ve daha az yer kapladigindan bir de aşırı kilon falan varsa daha rahat olacagindan sectim. Kosu bandi apartmanda sıkıntı olabilir ses yapiyor ve cok yer kapliyor.

Beslenme tabii ki cok onemli ama yaz kis disari cikip bir saat tempo yuruyus yapamiyorsan bu cihaz sart.param yok dersen cik disari tempo bir saat yuru. Fazla enerjiyi vucut atamayinca yag olarak birikiyor. Eskiden cok kilolu birisi olarak soyluyorum bunu. Bu sekilde guzel verdim kilo tabi sonrasinda agirlik aldim eve evde binsure spor takildim ordanda level atladim salona gectim yavas yavas.

Bisiklet/ kosu bandi ile haftanin 7 gunu sabah aç ya da aksam yemekten sonra 1 saat kadar tempo yuruyus/en az orta pedal cevirsen. İnanilmaz degisecegini goreceksin. Bence app ler vakit kaybi surdurulebilirligi az bi kac hafta bakar sonra kapatirsin.

Son düzenleme:
Ben tek seferlik ucretli bir şey soyliyecegim. Olmazsa sadece tempo yurursun sokakta. Dostum gercekten kilo vermek istiyorsan durust olayim eve bir tane bisiklet alman gerek.

Bisiklet sessiz ve daha az yer kapladigindan bir de aşırı kilon falan varsa daha rahat olacagindan sectim. Kosu bandi apartmanda sıkıntı olabilir ses yapiyor ve cok yer kapliyor.

Beslenme tabii ki cok onemli ama yaz kis disari cikip bir saat tempo yuruyus yapamiyorsan bu cihaz sart. Param yok dersen cik disari tempo bir saat yuru. Fazla enerjiyi vucut atamayinca yag olarak birikiyor. Eskiden cok kilolu birisi olarak soyluyorum bunu. Bu sekilde guzel verdim kilo tabii sonrasinda agirlik aldim eve evde binsure spor takildim oradanda level atladim salona gectim yavas yavas.

Bisiklet/ kosu bandi ile haftanin 7 gunu sabah aç ya da aksam yemekten sonra 1 saat kadar tempo yuruyus/en az orta pedal cevirsen. İnanilmaz degisecegini goreceksin. Bence Appler vakit kaybi surdurulebilirligi az birkaç hafta bakar sonra kapatirsin.

Dışarıda bisiklet sürmeyi ve tempolu koşuları severim, tavsiyen için müteşekkirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı