Kilo vermek için fitness programı önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar sadece günlük 40 dakika 5.5 hızında eğim 5 olarak yürüyüş ve 10 dakika 3 zorluğunda bisiklet yapıp geçiyorum. Yani sadece kardiyo. Fakat çevremdekiler hep ağırlık antrenmanı falan yap diyorlar. Kilo 96 boy 1.84. öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sadece günlük 40 dakika 5.5 hızında eğim 5 olarak yürüyüş ve 10 dakika 3 zorluğunda bisiklet yapıp geçiyorum. Yani sadece kardiyo. Fakat çevremdekiler hep ağırlık antrenmanı falan yap diyorlar. Kilo 96 boy 1.84. öneriniz nedir?
beslenmede önemli fazla kas kütlesi istiyorsan ağırlık gerekecek fakat fit görünsem yeter diyorsan yeterli .Yağ dengeni bilmediğimiz için istediğin vücudu yapman ne kadar sürer bilmek zor.

Yeni başladıysan ilk 1 ay spora gittiğin her vakit full vücut çalışman çok faydalı olur. Ağırlık antrenmanı yapman kilo verirken hem daha sıkılaşmanı sağlar, çünkü fazla kiloluyken birden sadece az yemeyle kilo vermeye kalkınca derin gevşek-sarkık hissettirebilir, hem de kasların geliştikçe ağırlıklarla daha çok kalori yakabilmeni sağlar, hem de genel olarak geliştiğini görmek daha iyi hissettiriyor ve motive ediyor.
Ama odağın sadece kilo vermekse kilo vermede en önemli şey beslenmedir. Amacın sadece kilo vermekse internetten yaşına, boyuna göre günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp, ona göre yediklerinin de kalorisini sayarak her gün belirli miktar kalori açığı verip hem de yaptığın kardiyoyla da güzel kilo verirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı