Evde neler yapabilirim?

By Ghost

Hectopat
Yer
TR
Hocalarım yıllar çok çabuk geçiyor, evde boş boş oturtup oyun oynamak yerine farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Samimi bir şekilde yazıyorum bu forumu amacım her insan gibi bu yapacağım işte en iyisi olmak ve getirisi yani kısacası şu an 16 yaşındayım yaşım biraz bir şeyleri yapmak için geç olsa da bir şeyler yapmak istiyorum. Evde meslek lisesi okuyorum geleceğinden pek umudum yok asgari ücret alıp asgari ücretle geçinmek istemiyorum. Ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz? Her fikre açığım. Teşekkürler iyi yıllar dilerim şimdiden.

Eğer gerçekten istikrarlı bir şekilde yaparım derseniz size 2 seçenek sunabilirim. İkisi de bilgisayar ile alakalı. Birincisi çok klişedir ama yazılım. Kendinizi birkaç dilde geliştirebilirsiniz. Gayet gençsiniz. Gerçekten istikrarla çalışırsanız büyük işler yapabilirsiniz. İkincisi ise YouTube içerik üretebilirsiniz. İlla bir kamera veya mikrofona ihtiyacınız yok. Shorts videoları çekmeyi deneyin. İlgi alanınızla alakalı olabilir. Önemli olan şey istikrarlı olmanız. Mutlu yıllar.

Eğer gerçekten istikrarlı bir şekilde yaparım derseniz size 2 seçenek sunabilirim. İkisi de bilgisayar ile alakalı. Birincisi çok klişedir ama yazılım. Kendinizi birkaç dilde geliştirebilirsiniz. Gayet gençsiniz. Gerçekten istikrarla çalışırsanız büyük işler yapabilirsiniz. İkincisi ise YouTube içerik üretebilirsiniz. İlla bir kamera veya mikrofona ihtiyacınız yok. Shorts videoları çekmeyi deneyin. İlgi alanınızla alakalı olabilir. Önemli olan şey istikrarlı olmanız. Mutlu yıllar.
Eğer dizi film izlemeyi seviyorsanız izlediğiniz dizi filmleri shorts veya video şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Hepinize teşekkür ederim abimlerim, hocalarım gerçekten bir konuda kendimi geliştirmek istiyorum vakit ayırmak istiyorum her gün eve gelip boş boş oyun oynamak istemiyorum. Maddi açıdan gelişmek istiyorum açıkçası o düşündüğüm gelecekte olup olmayacağımı bile bilmiyorum çok da kafa yormak istemiyorum.

Hayatımı bitirdi hocam o oyun Online oyunlar gerçekten kötü etkiliyor insanı 😄

Technopat Haberler

Geri
Yukarı