Boyum 1.85, kilom da 90. yan yağlar belli oluyor biraz da göbek var onları eritmek istiyorum evde koşu bandı var ve kolları da biraz belirlemek istiyorum. Öneriniz nedir?
her böyle spor yapmak kilo vermek isteyenlere tek bir önerim var oda koşmak.Boyum 1.85, kilom da 90. yan yağlar belli oluyor biraz da göbek var onları eritmek istiyorum evde koşu bandı var ve kolları da biraz belirlemek istiyorum. Öneriniz nedir?
Boyum 1.85, kilom da 90. yan yağlar belli oluyor biraz da göbek var onları eritmek istiyorum evde koşu bandı var ve kolları da biraz belirlemek istiyorum. Öneriniz nedir?
ilk gün 5 kere, ertesi gün 10, ertesi gün 15, bunu her gün beş beş arttırın 30 - 40 a kadar eğer çekemezsiniz birer birer arttırın azda olsa alışmanız için spora önemli.Tamamdır hepinize teşekkürler. Dediklerinizi deneyeceğim. Şınav mekik aman aman yapan biri değilim kaç kere yapmam gerekli ? Koşudan sonra veya önce fark eder mi birde?
Tamamdır hepinize teşekkürler. Dediklerinizi deneyeceğim. Şınav mekik aman aman yapan biri değilim kaç kere yapmam gerekli? Koşudan sonra veya önce fark eder mi bir de?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.