Evde spor nasıl yapılabilir?

SyLaS61

Hectopat
Boyum 1.85, kilom da 90. yan yağlar belli oluyor biraz da göbek var onları eritmek istiyorum evde koşu bandı var ve kolları da biraz belirlemek istiyorum. Öneriniz nedir?

Boyum 1.85, kilom da 90. yan yağlar belli oluyor biraz da göbek var onları eritmek istiyorum evde koşu bandı var ve kolları da biraz belirlemek istiyorum. Öneriniz nedir?

Yeterli alanın varsa IP atlayabilirsin. Gerçekten vücudun neredeyse her yerini çalıştırıyor.

Ekipmanı hareketleri geç, ilk olarak disiplini sağla. Her gün 1 dk da koşsan bu her gün olmalı.
Yağlar için her şeyden önce kendine bir diyet belirle, diyetsiz yağ eritmek bir hayal olarak kalır.
Carb cyling, 75 day tarzı diyetleri de deneyebilirsin.

Günlük kalori ihtiyacını hesaplamalı. Bu kalori hesabından -500 çıkarmalı.
Kilonun 2 katı protein almalı ve hareket etmek için bahaneler üretmelisin.

Kolunu kalınlaştırmak için dumbell curl ya da triceps bench extension gibi hareketler yapabilirsin.
Şınav çekebilirsin. Göğsünü ön omuzunu ve arka kollarını geliştirir.

Her gün 20 dakika koşu bandında 5.0 6.0 arası ayarlarda düzenli koşu yap. Kalori açığı oluştur ve günlük alman gereken protein miktarını aldığına emin ol. Koşu bandım var sadece diyet yapıp koşayım deme sakın. Burada da sana onu söyleyenler olacak ama sadece koşmak ileride istemeyeceğin sarkık bir vücutla karşılaşma ihtimalini epey bir arttıracak. O yüzden eğer ekipman almayacaksanız bile mekik, şınav gibi gibi egzersizleri de düzenli yapın ki vücudunuzda ani yağ, kilo kaybından sonra sarkma olmasın. Böylece hem yağ yakarsınız hem de kötü görüntüden uzak fit bi vücut elde edersiniz.

Hey şeyden önce disiplin lazım. Disiplin olmazsa olmaz. Bende spor işine evde şınav mekikle başladım uzun bir süre şınav mekik çektim aylarca. Şu an vücudum ortalmanın üstü bir vücut.

Tamamdır hepinize teşekkürler. Dediklerinizi deneyeceğim. Şınav mekik aman aman yapan biri değilim kaç kere yapmam gerekli ? Koşudan sonra veya önce fark eder mi birde?

Tamamdır hepinize teşekkürler. Dediklerinizi deneyeceğim. Şınav mekik aman aman yapan biri değilim kaç kere yapmam gerekli ? Koşudan sonra veya önce fark eder mi birde?
ilk gün 5 kere, ertesi gün 10, ertesi gün 15, bunu her gün beş beş arttırın 30 - 40 a kadar eğer çekemezsiniz birer birer arttırın azda olsa alışmanız için spora önemli.

Tamamdır hepinize teşekkürler. Dediklerinizi deneyeceğim. Şınav mekik aman aman yapan biri değilim kaç kere yapmam gerekli? Koşudan sonra veya önce fark eder mi bir de?

İp atlamaya da bir bakın dediğim gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı