aynısının daha ucuzları varAyarlanabilir dambıllardan alırsan çok işine yarar.
Ağırlık olarak bu ürün çok zayıf. Ama evde çoğu hareketi yaparsın.![]()
Fitset 28 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti - Fiyatı, Yorumları
Fitset 28 kg Z Barlı Halter Seti Ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben örnek olsun diye attım elbettte daha ucuzları vardır.aynısının daha ucuzları var
25 kg olanı da var 60 tl fark var hangisini alıyımBen örnek olsun diye attım elbettte daha ucuzları vardır.
Ben örnek olsun diye attım elbettte daha ucuzları vardır.
25 kg olanı da var 60 tl fark var hangisini alıyım
![]()
Mocca Style 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Seti (20 KG PLAKA AĞIRLIĞI) - Fiyatı, Yorumları
Mocca Style 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Seti (20 KG PLAKA AĞIRLIĞI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Attığın tüm ilanlarda ki ağırlıklar aynı. Hepsi 20 kilo. Barların ağırlığını saydığı için ağırlık değişiyor.25 kg olanı da var 60 tl fark var hangisini alıyım
![]()
Mocca Style 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Seti (20 KG PLAKA AĞIRLIĞI) - Fiyatı, Yorumları
Mocca Style 20 Kg Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Seti (20 KG PLAKA AĞIRLIĞI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
sence en mantıklısı hangisiAttığın tüm ilanlarda ki ağırlıklar aynı. Hepsi 20 kilo. Barların ağırlığını saydığı için ağırlık değişiyor.
En çok barı olanı al. Daha işlevsel olur.sence en mantıklısı hangisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.