Evde vücut geliştirme için uygulama önerisi

Mustafakp

Hectopat
Daha fazla  
Evimde 2x5 kg dambıl var. Boyum 1.85, kilo 83.
Kilolu degilim ama karın ve göğüs bölgesi başta olmak üzere, vücudumu biraz geliştirmek istiyorum. Yani sertleşsin ve birazcık ta belirginleşsin istiyorum. Daha önce hiç bu tür egzersizler yapmadım. Bana programlı, güzel bir uygulama ya da site vs. önerebilir misiniz?

Evimde 2x5 kg dambıl var. Boyum 1.85, kilo 83.
Kilolu degilim ama karın ve göğüs bölgesi başta olmak üzere, vücudumu biraz geliştirmek istiyorum. Yani sertleşsin ve birazcık ta belirginleşsin istiyorum. Daha önce hiç bu tür egzersizler yapmadım. Bana programlı, güzel bir uygulama ya da site vs. önerebilir misiniz?

Hocam yılların uygulaması var. Direkt App Store'a veya Play Store', "erkek için karın kası yapma" yazın. Fena değil bence, daha iyisi varsa önerirler zaten. Çok bilindik uygulama zaten.

Hocam yılların uygulaması var. Direkt App Store'a veya Play Store', "erkek için karın kası yapma" yazın. Fena değil bence, daha iyisi varsa önerirler zaten. Çok bilindik uygulama zaten.

30 günlük programlı uygulama var. Dediğiniz bu sanırım. Bunu indirmeyi düşündüm ama bu sadece karın bölgesini geliştiriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı