Evde vücut geliştirmek kaç ay sürer?

EROLL47

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, 2-3 gün önce evde vücut geliştirmeye başladım elimde 11 kg 2 tane dambıl var. Kaç ayda gelişebililrim? Benim amacım kondisyonumu geliştirmek ve biraz kas kazanmak parçacıklı bir vücut yapmak, bileklerimi kalınlaştırmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 2-3 gün önce evde vücut geliştirmeye başladım elimde 11 kg 2 tane dambıl var. Kaç ayda gelişebililrim? Benim amacım kondisyonumu geliştirmek ve biraz kas kazanmak parçacıklı bir vücut yapmak, bileklerimi kalınlaştırmak.
Dambıl harici ev egzersizleri ilede col güzel ilerleme kaydedilebilir, ör:
50xŞınav
50xMekik
Günde 5-7km kadar koşu.
Bu tempo ile hergün yaparsan 6 ayda gözle görülür bir gelişme olur, tam güzel bir vücut ise 1.5-2 yıl sürer.

Dambıl harici ev egzersizleri ile de col güzel ilerleme kaydedilebilir, ör:
50xşınav.
50xmekik.
Günde 5-7km kadar koşu.
Bu tempo ile her gün yaparsan 6 ayda gözle görülür bir gelişme olur, tam güzel bir vücut ise 1.5-2 yıl sürer.

Yazdığın şeyler vücutu fit tutmak amacıyla yapılan şeyler. Arkadaş parçalı ve kaslı bir vücuda sahip olmak istediğini söylüyor. Ağırlık çalışmadan kendi ağırlığıyla yapması az etki eder ve uzun zaman alır.

6 ay gibi bir süreçte az buz da olsa bi' değişim görürsün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı