Evde Vücut Yapılır mı?

Tregrast

Kilopat
Daha fazla  
Koronavirüsten dolayı ve yasaklar da geleceği için spor salonuna gidemiyorum. Evde spor yapmak istiyorum ancak endişeliyim. Aklımda evde kullanılabilecek tek alet dumbell seti geliyor. Dumbell setiyle evde vücut yapılır mı? (Beslenmeye dikkat ederek.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fazlasıyla rehber var bu konu hakkında.

Ağırlık seçeneğin bol ise yapabilirsin. Ağırlık seçeneğin çok yok ise yine yaparsın fakat belirli bir yerden sonra ağırlığı arttırman gerekir. Ben yeterli ekipmanım yok iken bütün kitaplarımı çantalara doldurup oklava yardımı ile yapıyordum, söylemek istediğim şey şu yapmak isteyene bahaneler engel olmaz.

Evet evde vücut yapılabilir.

Koronavirüsten dolayı ve yasaklar da geleceği için spor salonuna gidemiyorum. Evde spor yapmak istiyorum ancak endişeliyim. Aklımda evde kullanılabilecek tek alet dumbell seti geliyor. Dumbell setiyle evde vücut yapılır mı? (Beslenmeye dikkat ederek.)
Ben bar set ile çalışıyorum, ama antrenmanınızın derecesi artması lazım. Gelişim istiyorsanız.

Ben bar set ile çalışıyorum, ama antrenmanınızın derecesi artması lazım. Gelişim istiyorsanız.
Evet ben de set almayı düşünüyorum, içinde halter ve dumbell seti var. Beslenmeye de dikkat etmeye çalışacağım.
Ayrıca yorumlarınız için teşekkürler, şunu da eklesek iyi olur. Spora yeni başlayacağım. En son 2 yıl önce spor salonunda çalışmıştım, o da ameliyat olduğum için 2 ay tek gidebilmiştim. Yani sıfırdan gireceğim bu işe.

Boyum 1.84
Kilom 65

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı