Evde sıkı çalışıp vücut yapılır mı?

Kardeşim irade gerekli, düzgün beslenme ister. Alet olsa bile irade yoksa yalan olur o iş. Mesela benim spor aletlerim var ama sürekli olarak onlarla çalışacak iradem yok. Bir anlık heves ile masrafa girme derim. Önce evde normal olarak hareketlere çalış baktın bu iş gidiyor ya salona yazılırsın ya da malzemelerini temin edersin.
Çok zayıf olmayan, kilolu da olmayan bir yapım var. Vücudumda biraz kas olduğu zaman bu görünüş olarak çok iyi görüneceğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi irade çok önemli. Her şey için irade çok önemli.

Vücut yapamazsınız ama fit olabilirsiniz. Tüm kas gruplarını çalıştıramayacağınız için vücut yapmanız zor ama fit olup form korumak gayet kolay kendinize ve yapabileceğinize inanmanız yeterli. Tabii ki kol, göğüs, omuz gibi bölgeleri dumbell ile rahatlıkla geliştirebilirsiniz ama iki önemli nokta var özgüven ve azim. Arkadaşların da yazdığı üzere spor salonu rahatlığı ve disiplini olmadığı için biraz zor, insan evdeyken üşenebiliyor.

Vücut yapamazsınız ama fit olabilirsiniz. Tüm kas gruplarını çalıştıramayacağınız için vücut yapmanız zor ama fit olup form korumak gayet kolay kendinize ve yapabileceğinize inanmanız yeterli. Tabii ki kol, göğüs, omuz gibi bölgeleri dumbell ile rahatlıkla geliştirebilirsiniz ama iki önemli nokta var özgüven ve azim. Arkadaşların da yazdığı üzere spor salonu rahatlığı ve disiplini olmadığı için biraz zor, insan evdeyken üşenebiliyor.
Ki ben mükemmel üşengeç biri iken. :D En iyisi bi' spor salonu bakayım. :D

Zor. Hem evinizdeki imkanların iyi hem de iradeniz çok kuvvetli olması lazımdır. Spor salonu da kesin çare değil. Kişisel gelişim alanından kitaplar sizin ciddiyetinize bağlı olarak size çok yardımcı olabilirler. Bence spordan önce bu dediğime başlayınız.

Spor salonunun motivasyonu ayrı oluyor.1 Ayda ağır diyet yapmama rağmen 7 kilo vermiştim.Özellikle de arkadaşla beraber gidince bugün gitmeyeyim hissi olmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı