Evden kaçtım

Ailenizle kötü olaylar yaşayabilirsiniz ama inanın ki dışarıdaki insanlar daha acımasız, daha kötü. Birkaç olay yaşadınız diye terk etmeyin onları. Köpeklerden(aileniz anlamında söylemedim) kaçayım derken kurt sürüsüne yakalanırsınız. Avcı dolu dışarısı inanamazsınız.
Ailemden daha çok bir erkeğe değer verdim ne yaptı biliyor musunuz? Tüm cihazlarımı izledi yalvarmama rağmen o kadar katlandım ki ağladım hepsini duydu acımadı. Ailemin yanında ağladım teselli ettiler. Ve o kadar şeytan ki şehrime gelmiş internetimi izliyor. Meğer amacı cinsel ilişkiymiş. Seven uzaktan da severdi, izlemeden de severdi. Ve 2 yıl sadık kalmıştım ona sevgimi hiçe saydı hep kendi çıkarcı iğrenç sevgisini yüceltti ve sonuç mu o beni izleyerek çok iyi tanıdı ben onu hala tanımıyorum. Bu olay aklımı başıma getirdi ve ailemin değerini bir kez daha anladım.
 
Eve dönüp dönmemeniz gerektiği tamamen kavga sebebine bağlı bir şey. Kavga sebebini bilmeyen birisi bu konuda kesin bir tavsiye veremez. Eğer önemsiz bir sebepse eve geri dönün, önemli ve hayatınızı etkileyecek bir sebepse bir arkadaşınızın evinde birkaç gün kalın. Veya birikmiş paranız varsa ucuz bir yerde parayla da kalabilirsiniz.
 
Hep sıkıntı yaşıyorsan zaten 17 yaşındasın seneye üniversiteye kapak atarsın ve yurt, ev gidersin her türlü sabret böyle olmaz.
 
Liseyi bitir asgarî ücret de olsa bir işe gir çalış paran olsun cebinde daha kimsenin sesi çıkamaz üniversite tavsiye etmiyorum orada da illaki ailen ile aran olacak.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı