Eve Araba Ses Sistemi Kurmak

Gerek film gerekse müzik için bu üründen başka ürün tavsiye etmem.
Logitech Z906 5.1 SURROUND SES HOPARLÖR SİSTEMİ
Nedenini anlamanız için DOLBY DIGITAL sesi bir kere dinlemeniz gerek.

Sizin ürünlerinize gelecek olursam araç ses sistemleri müzik dinlemek için üretilirler film için değil. Evde filmde izleyeceğinizi öngörerek yukarıda tavsiye ettiğim sistemi alamayacaksanız gidip düşük ölçekli bir ev ses sistemi alın şuanda zaten 1000 liranın üzerindesiniz iyi bir araştırmayla orta halli bir ürün bulursunuz.

Şu an dediğim gibi 46W RMS olan bir ses sistemi kullanıyorum. Minimum 200W RMS civarı bir sistem kurmak istiyorum.
Hi-Fi ses beklentim yok. Bass yüksek iken seste bozulma olmasın yeter.
1000W yazıyor ama 250W RMS yazıyor ilanda, bunun farkındayım. RMS zaten asıl hissedilebilen değil mi? 250 RMS verebilecekse tamam.
Eki Görüntüle 431666
Jbl net 250 RMS'dir güvenebilirsin.

Gerek film gerekse müzik için bu üründen başka ürün tavsiye etmem.
Logitech Z906 5.1 SURROUND SES HOPARLÖR SİSTEMİ
Nedenini anlamanız için DOLBY DIGITAL sesi bir kere dinlemeniz gerek.

Sizin ürünlerinize gelecek olursam araç ses sistemleri müzik dinlemek için üretilirler film için değil.
Ben de zaten müzik dinlemek için kullanıyorum ses sistemimi.
~~~~~~~~~~
Acaba sadece subwoofer mı alsam? Maliyet baya azalır böylece. Sonuçta şuan da orta ve üst sesler için işimi gören bir ses sistemim var, bass yetmiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı