Eve gelen TT çalışanı alt yapı için mi geldi?

Sorgulama sonucunda port yok yazıyor ama altyapı da yok gibi duruyor sanki, burayı tam anlayamadım. Eğer altyapı olup da port olmasaydı altyapının desteklediği maksimum hız da yazardı. Şimdi 0 Mbps yazdığına göre altyapı da yok diye düşünüyorum.
Şu adreslerden de altyapı sorgulaması yapıp sonucunu atabilir misiniz?
3 tane attım ki birinde hatalı sonuç çıkarsa belki diğerleri doğru sonucu verir.
Dediğim gibi altyapı var da port yoksa desteklenen en yüksek hızın da belirtilmesi lazım.
Mesela şöyle:
"Tahmini en yüksek hız: 62 Mbps
Port durumu: Port yok" şeklinde bir sonuç çıkması lazım. Ama şu an sizin durumunuzda desteklenen en yüksek hız 0 Mbps olarak görünüyor. Ben hiç altyapı yok diye düşünüyorum.
Sonuçlar böyle hocam üçüncü sorgulamada adres neredeyse bütün ekranı kaplıyor oyuzden atmadım

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-04-14-08-04-393_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-04-14-08-04-393_com.android.chrome.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2022-02-04-14-04-56-463_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-04-14-04-56-463_com.android.chrome.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 35
Sonuçlar böyle hocam üçüncü sorgulamada adres neredeyse bütün ekranı kaplıyor oyuzden atmadım
Tam da tahmin ettiğim gibi hiç altyapı yok hocam. Eğer altyapı olsaydı ilk görseldeki 4 satırdan biri yeşil yanardı. Zaten ikinci görselde de açıkça "... altyapı bilgisi bulunamadı" yazıyor.
Neyse sonuç olarak adresinizde herhangi bir TT altyapısı (ADSL, VDSL, fiber) yok. Belki başka firmaların altyapısı vardır onu bilemem.

Tam da tahmin ettiğim gibi hiç altyapı yok hocam. Eğer altyapı olsaydı ilk görseldeki 4 satırdan biri yeşil yanardı. Zaten ikinci görselde de açıkça "... altyapı bilgisi bulunamadı" yazıyor.
Neyse sonuç olarak adresinizde herhangi bir TT altyapısı (ADSL, VDSL, fiber) yok. Belki başka firmaların altyapısı vardır onu bilemem.
Sağolun hocam yardımlarımız için iyi forumlar
Edit: çözüm olarak isaretleyemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı