Eve hırsız girse ne yaparsınız?

O sesi duymazdan gelmezdim. Ayrıca"hıaaa deyip fareyi saklardım adama😃" ne ya? Daha düzgün şakalar yapın. O an adam sizi direkt bayıltırdı herhalde.

Sizi tehdit eden bir insana karşı kendinizi savunmakta özgürsünüz. Suçlu olmaz.

Hocam farenizi karnınıza son hızla saplayın bakalım ne oluyor karnınız da 12kmlik yarık açılır :D

Hocam farenizi karnınıza son hızla saplayın bakalım ne oluyor karnınız da 12kmlik yarık açılır :D

Yeterince hızlı saplarsanı, her şey yarar. Ama o kadar hızlı saplayamazsınız. Öyle yapabilecek olsanız bile adam muhtemelen direkt size saldıracaktır. Hayal dünyasında yaşamayın.

Öyle bir olay yaşasam çekmecemde tornavidadan bıçağına çakmaktan plastik oyuncaklara kadar adamı öldürecek her türlü şey var 1 yastıkla bile öldürebilirim ama sorun o adamla göz göze gelmek veya öldürmek değil de o adamın ne yapacağı, silahı var mı vs. ayrıca hırsız olsam mutfaktan 1 bıçak almadan evin içinde gezmem.

Bize gelmesin söylesinler🙂
Havalı tabanca 7/ 24 hazır. Onu dışında sporla uğraştığım için kendimi savunabilirim.

Etrafta bulduğunuz her şey silahtır. Sıcak su. Diş fırçası vb. Aklınızda bulunsun🙂
Gerçekler: 110 Kilo tabanca da:

Dosya Ekleri

• su-tabancasi-093-607a-su-tabancasi-c594.jpg
    su-tabancasi-093-607a-su-tabancasi-c594.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 55
Diyelim ki anneniz babanız uyuyor. Siz de odanızda tek başına Technopat'ta takılıyorsunuz. O sırada evde bir ses duyuyorsun ilkte takmıyorsun ve hırsız odanın kapısına geliyor gizlice (bu arada odanızın ışığı kapalı öyle seviyorsunuz gibi düşünün) hırsızla 2-3 saniye bakıştıktan sonra yapacağınız hamle ne olurdu?
Ben: hıaaaaaaa! Diye bağırarak fareyi saplardım adama :D

Mutfağa koşup bardak tabak vb fırlatırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı