Eve spor salonu kurmak

Merhabalar, ben salon yerine evin bir odasını salon tarzı tüm hareketleri dumbell ve halter aracılığıyla yapabileceğim set almayı düşünüyorum. Uygun marka tavsiye eder misiniz? ECG spor ürünleri alıp memnun olan var mı? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka barlar genelde 108cm ve satılan maksimum ağırlıklar 7.5kg ve bara maksimum 60kg takılıyor açıkcası 60kg ile hiç bir yerini adam akıllı çalıştıramazsın zaten başlasan 6 ay sonra deadliftin 100kg yu görme ihtimali çok yüksek onun için ya gözden 2000tl yi çıkar her şeyi demir al ya da salona yazıl.

Hazır satılan setler, kendinizi geliştirdiğiniz zaman ağırlıkları yetersiz gelecektir. Gerçek bir salon kurmak istiyorsanız Squat Rack ve Bench Rack olmak zorunda ve birde 20 KG Stiff Bar ve EZ-Bar ve kauçuk olimpik plakalar(5 KG,10,15,20 veya 25 KG olmak şeklinde) fakat ağırlık plakalarının fiyatları uçuk seviyelerde. Ek olarak kauçuk bir Dumbbell seti.

İzole hareketler için ise Crossover Machine, Lat Pulldown, Cable Row VS. gibi makinelere de ihtiyaç duyacaksınız. Bu çok masraflı olabilir. Ortalama giriş seviyesi ikinci el bir sedan araç fiyatına patlayacaktır.

Spor salonu cebiniz için daha sağlıklı bir seçim olacaktır. Çünkü Rackler genellikle 2000 TL veya üstü seviyesinde ve bir adet 20 KG kauçuk olimpik plaka ise 700-800 TL civarlarında seyrediyor.

Alınmaz, arkadaşımda var hiç iyi değil içi kum dolu. Neden spor salonuna gitmek istemiyorsun anlamadım?
Normalde salona gidiyorum da herkes diyor kapalı alanda durmayın toplu yerde bulunmayın bide arkadaşla gidiyoruz oda evde kurmak istiyor
ECG spor ve dambılcım-TR arasında kaldım :) spor salonu istiyorum ancak salgınlardan dolayı düşünceliyim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı