Everese Rampage DLK-5110 Klavye İncelemesi

Hemen giriş yapayım ben. Klavyeyi 95 TL'ye aldım. Alma sebebim 10 tane makro tuşu ve şık görünümüydü. Eksik yanları da var ama genellikle güzel bir klavye.

Kutu:
IMG_20150622_193230.jpg

Klavye:
IMG_20150622_193333.jpg

Güzel bir kullanım kılavuzu:
IMG_20150622_193354.jpg

Makro ve benzeri ayarları yapmak için klavye driverı:
IMG_20150622_193426.jpg

Artıları:
-Şık görünüm.
-Makro tuşları.
-Rahat kullanımı.
-Windows tuşlarını kilitleme özelliği. (Bu özelliği çok sevdim.)
-W,A,S,D ve yön tuşlarının fosforlu kırmızı renkte olması. Gece rahatça görünüyor, ışığa ihtiyaç yok.
-En iyisi güzel bir oyun deneyimi.

Eksileri:
-Yuvarlak olan ses kontrolcü kullanımı kötü. Pek bir işe yaramıyor. Eğer alırsanız göreceksiniz, tuhaf bir kullanımı var.
-Makro tuşları bana göre biraz daha birbirinden ayrık olabilirdi.

Not: İlk incelemem o yüzden hatalarım olabilir. Kamera kalitesi yüzünden özür diliyorum. Casper via v5 ile çektim.

, Everest kesinlikle tavsiye etmiyorum ben de bir ürün almıştım görünümüne aldanıp 5 gün sonra wasd tuşları ile yukarı aşağı sağ sol tuşlarının işlevi değişti. Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Gittim bir tane basit bir Microsoft klavye aldım, canavar gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben fiyatını bilmiyordum. Aman tanrım... Bu ürüne 95 lira vermiş olamazsınız. Bence arıza yapmadan , iade süresi bitmeden acilen herşeyiyle kutusuna koyup iade ediniz yerine G103 alınız.

Lütfen marka düşmanlığı yapmayalım, Everest'in PSU'ları kötü diye klavyeleri kötü olacak diye bir kaide yok, bu fiyata çelik klavye beklemeyin zaten.

Everestin iyi olan birşeyi yokki şuana kadar kullanmış oldugum bi everest mouse var dayandı uzun süre fakat sürekli donuyor ve takılıyor. Klavyesini kullandım oda 2 günde arıza yapti.. Eğer logitech ürünlerindede böyle sıkıntı yaşasam onuda kötülerdim. Ve eminim ki everesti kötüleyen insanlarda keyiflerinden kötülemiyor. Benim size tavsiyem ürün arıza yapmadan değiştirmedinz.

Beyler Everest kesinlikle tavsiye etmiyorum bende bir ürün almıştım görünümüne aldanıp 5 gün sonra WASD tuşları ile yukarı aşağı sağ sol tuşlarının işlevi değişti ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim gittim bi tane basit bir Microsoft klavye aldım canavar gibi..
keşke kunlanım kılavuzunu bi okusaydınız fn+w yaptığınız zaman W,A,S,D TUŞLARI İLE yukarı aşağı tuşları yer değiştirir bilip bilmeden başşka markalrı eleştirmemeniz dileği ile

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı