Arkadaşlar güç kaynağını taktım, Everest 1650 watt yeni aldım. Bilgisayarımdaki donanımlar Aorus Master Z390, i5 9. nesil işlemci, 16 GB RAM, ekran kartı ASUS ROG STRIX RX 580. bilgisayarıma güç kaynağını bağladım ancak açmak istediğimde tık diye güç kaynağından ses geliyor ve açılmıyor bilgisayar ancak anakarta ve ekran kartına elektrik gidiyor. Neden olabilir ve ne yapmam lazım, yardımcı olursanız sevinirim.
1000 TL verdim bu sorunu aynı 1650W olan Rampage dede yaptı sonra bunu aldım sorun aynı CPU girişi iki adet 8 pin ve yerine oturmuş vaziyette sıkıntı yok.
1000 TL verdim bu sorunu aynı 1650W olan Rampage'de de yaptı sonra bunu aldım sorun aynı CPU girişi iki adet 8 pin ve yerine oturmuş vaziyette sıkıntı yok.
1000 TL verdim bu sorunu aynı 1650W olan Rampage dede yaptı sonra bunu aldım sorun aynı CPU girişi iki adet 8 pin ve yerine oturmuş vaziyette sıkıntı yok.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bende 500+80 vardı zaten ama kasayı aldığım arkadaş ekran kartına 8 pin yerine ilkel yolla 6 PIN'i takmış CPU'ya da 8 pin 1 slotu takabildim diğer slot boş kaldı yani bu pcu hem pin açısından hem de güç açısından yetersiz kaldı adam pinleri kesmiş ekran kartını öyle beslemiş ve 8+6 pinde 2 pin boşta.