Everest 1650 watt PSU takıldıktan sonra sistem açılmıyor

ceyhun80

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar güç kaynağını taktım, Everest 1650 watt yeni aldım. Bilgisayarımdaki donanımlar Aorus Master Z390, i5 9. nesil işlemci, 16 GB RAM, ekran kartı ASUS ROG STRIX RX 580. bilgisayarıma güç kaynağını bağladım ancak açmak istediğimde tık diye güç kaynağından ses geliyor ve açılmıyor bilgisayar ancak anakarta ve ekran kartına elektrik gidiyor. Neden olabilir ve ne yapmam lazım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1686615008560.png

Şunu görünce anlık olarak aklımı yitirdim. Şimdi iyiyim.

1686615068177.png

Bu nasıl bir kombinasyon. 2023 yılında ROG serisi bir RX 580 görmek o kadar alakasız geldi ki.

Şimdi çözüme gelelim:

Yüksek ihtimalle DoA oldu kendileri. Dead on arrival kısacası. Ölü geldi size o ürün. Yok edin o ürünü. Düzgün bir PSU bakalım. Normalde bomba tarzı tabirleri pek sevmiyorum ama bu sefer ben bile ne diyeceğimi şaşırdım. Elim kolum bağlı...

1650'yi ekran kartı sandım da geldim. Ben pek anlamam ama gene de sorayım kardeş sen 1650 watt PSU'yu ne yapacaksın o sisteme yahu? Normal olanı yapsanıza önce konu açın sonra ürün satın alın.
Ek olarak tam adres neresi, söyle de uzak duralım bir müddet o muhitten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam evinizin yakınındaki bir güvenlik kamerası şunları kaydetmiş.

Aynı hiç komik olmayan esprimi arkadaşın sistemine overclock yaparken sesten düşünce yapmıştım 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
hocam evinizin yakınındaki bir güvenlik kamerası şunları kaydetmiş.

Aynı hiç komik olmayan esprimi arkadaşın sistemine overclock yaparken sesten düşünce yapmıştım 🤣

Ben şöyle düşünmüştüm daha çok.

İkisi birden de olabilir tabii.

Arkadaşlar güç kaynağını taktım, Everest 1650 watt yeni aldım. Bilgisayarımdaki donanımlar Aorus Master Z390, i5 9. nesil işlemci, 16 GB RAM, ekran kartı ASUS ROG STRIX RX 580. bilgisayarıma güç kaynağını bağladım ancak açmak istediğimde tık diye güç kaynağından ses geliyor ve açılmıyor bilgisayar ancak anakarta ve ekran kartına elektrik gidiyor. Neden olabilir ve ne yapmam lazım, yardımcı olursanız sevinirim.

1650 Watt ve Everest olmasına ayrı ayrı güldüm. Hemen iade yapın. Kaliteli bir marka değil zaten. Sisteminiz içinde abartı bir PSU almanıza gerek yok hocam. 1650 Watt alırken buzdolabı, bulaşık makinesi falanda mı takmayı düşündünüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı