Everest Güç Kaynağı Değiştirilmeli mi?

Barısdgr

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar.
Everest 750 Watt güç kaynağı kullanıyorum. Everest'in kötü bir marka olduğunu farkındayım ancak şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ve kaliteli bir markanın harici güç kaynağını kullanıyorum. Sizce güç kaynağımı değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşamayacağın anlamına gelmez. Güzel bir güç kaynağı alana kadar kullanabilirsin. Bir an önce almanı tavsiye ederim. Her markada sorunlar çıkıyor ama Everest bu konuda biraz ünlenmiş.

Sorun yaşamayacağın anlamına gelmez. Güzel bir güç kaynağı alana kadar kullanabilirsin. Bir an önce almanı tavsiye ederim. Her markada sorunlar çıkıyor ama Everest bu konuda biraz ünlenmiş.
Bu güç kaynağını kullandığım için bilgisayarımda herhangi bir kalıcı hasar olur mu?
Yani şu anlık bir sorun yok ama en kısa zamanda değiştiricem. Sırf bu güç kaynağını kullandım diye bir sorun olur mu?

Bu güç kaynağını kullandığım için bilgisayarımda herhangi bir kalıcı hasar olur mu?
Birazda şans işi, belki hiç bir sorun çıkarmayacak ama bilemeyiz. Arıza durumunda kalıcı hasar bırakabilir, sadece bu marka değil bütün markalar için geçerli. Bütçeniz denk geldiğinde değiştirirsiniz güç kaynağını.

Birazda şans işi, belki hiç bir sorun çıkarmayacak ama bilemeyiz. Arıza durumunda kalıcı hasar bırakabilir, sadece bu marka değil bütün markalar için geçerli. Bütçeniz denk geldiğinde değiştirirsiniz güç kaynağını.
Siz hangi güç kaynağını kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00