Uğurcansalt
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarı kasım 2016 gibi toplamıştım lakin topladığımdan beri bu sorun ile karşı karşıya kalıyorum. Bazı oyunları açtığım zaman PSU resmen çığlık atar gibi ötüyor "ffffffffffffffzzzz" diye (tiz bir sesle). Oyunu kapadığım zaman ya da alta aldığım zaman ötme işlemi duruyor. Kullandığım güç kaynağı EVEREST RAMPAGE TITAN 80PLUS BRONZE 750W USB 3.0 MidT ATX kasanın içinde bulunan Bronz sertifikalı bir güç kaynağı arkadaşlar ve şunu da belirtmek isterim bu sorunu en fazla ETS 2 oynarken yapıyor. Rainbow Six Siege oynarken daha düşük bir ses ile yapıyor, LoL oynarken ise hiç yapmıyor. Ağır oyunların bazılarında hiç yapmıyor. Ghost Recon Wildlands gibi bazılarında ise çok az yapıyor. Bu sorunun kaynağı nedir, bilginiz var mı? Patlayacak diye çok korkuyorum, elimde kalmasın 
Not: Arma 3 (Yapmıyor) - CS GO(Yapmıyor)- Sniper Elite 4(Duyulmayacak kadar az yapıyor)-Pubg(Belirgin bir şekilde yapıyor)-COD WWII(Yapmıyor)
Anlayamadım gitti arkadaşlar sorunu
Not: Arma 3 (Yapmıyor) - CS GO(Yapmıyor)- Sniper Elite 4(Duyulmayacak kadar az yapıyor)-Pubg(Belirgin bir şekilde yapıyor)-COD WWII(Yapmıyor)
Anlayamadım gitti arkadaşlar sorunu
Son düzenleyen: Moderatör: