Everest Rampage KM-R1 Alınır MI?

Techopat incelemesini yaptığında fiyatı 200 liraydı. Sonra 240 liraya çıktı ve uzun süre böyle kaldı. Şu anda indirimli 179 liradan satılıyor. Bence çok güzel fiyatmış. Fiyat yükselmezse haftaya ben de alabilirim.

Techopat incelemesini yaptığında fiyatı 200 liraydı. Sonra 240 liraya çıktı ve uzun süre böyle kaldı. Şu anda indirimli 179 liradan satılıyor. Bence çok güzel fiyatmış. Fiyat yükselmezse haftaya ben de alabilirim.
Normalinden daha uyguna geliyorsa alın. Ben izlediğimde daha pahalı idi.

Normalinden daha uyguna geliyorsa alın. Ben izlediğimde daha pahalı idi.
Vatan'da G300S + G105 267 liradan satılıyor. Başka sitelerden daha ucuza da bulsan daha uygun gibi gözüküyor. Ama anladığım kadarıyla siteden sipariş verilmiyor. Bulunan mağazalardan almak gerekiyor galiba. Neden böyle saçma bişey yapmışlar. :(

Son düzenleme:
Logitech Gaming Şansa Oyna aldım bakalım ne çıkacak, umarım açılmış ürün göndermezler.

Nasıl aldın? İnternetten sipariş verilmiyordu en son.
İki gündür takip ediyordum, bugün öğlen 'Hemen Al' butonu çıktı o sırada çarşıdaydım İninal'e para yükleyip aldım hemen :) eve geldiğimde yine internetten satış kalkmış, bakalım nasıl gelecek. Ara ara takip etmekte fayda var o_O

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı