Evga 650 GQ Gold nasıldır?

Çok kaliteli bir ürün bende 750w olanını almıştım daha kullanma fırsatım olmadı ama resmen kalite kokuyor ürün ve fiyat olarak çok hesaplı geliyor..

5 yıl garantisi var ürün gelince Evga'nın sitesinden ürünü kaydettir. Bir de unutmadan bir de Power kablosu alman lazım fiş girişleri farklı Amazon.com dan aldıysan.

5 yıl garantisi var ürün gelince Evga'nın sitesinden ürünü kaydettir. Bir de unutmadan bir de Power kablosu alman lazım fiş girişleri farklı Amazon.com dan aldıysan.

hocam kayıtlı ürün kabloda aldım vektron artık bakmıyor :mad: evra.eu rma bana avrupada bir ortak servise yollama mı söylüyor (n) bende o işlerle ugraşacağıma yenisini alıp geçmeyi tercih ettim kargo ücretine zaten bu ürünü aldım 230 tl ödedim şimdi kargo işleriyle uğraşmak istemedim geri ödüyorlar işte ama gerek olmadığını düşündüm :neo:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı