EVGA ekran kartı hala alınır mı?

Hocam asrock,sapphire ve powercolor tasarımları çok güzel gerçekten. Şahsi tercihim rog modeli bulamadıysam bu 3 markadan son ikisini seçmek olurdu.
10 yıldır ikinci el ekran kartı alıp satarım, bir tane sorunsuz Sapphire karta denk gelmedim. Pek bilinmez ama ASRock, ASUS ve MSI gibi kült markalarla kapışan bir kaliteye sahiptir.

Şahsen kendi kasamda ASRock RX 6900 XT var, canavar gibi çalışıyor. Hatta anakartim arizalandi, bugün ASRock anakart sipariş ettim. Beni hiç üzmeyen bir markadır.

EVGA ile NVIDIA arasında ne oldu? Özet geçebilecek biri var mı? EVGA çok sağlamdı ben tasarım olarak aşırı beğeniyordum. Keşke AMD tarafa geçse.
Hocam Gamers Nexus ve JayzTwoCents tarafından gelen bilgilere göre EVGA’nın GPU pazarından çekilmesinde Nvidia suçlu tutuluyor. EVGA, Nvidia’nın GPU çekirdekleri için firmaya kesin bir fiyat vermeden RTX 3080 gibi kartların fiyatını kamuya duyurduğunu ve böylece EVGA’nın ekran kartlarındaki fiyat stratejisine zarar verdiğini iddia ediyor. Ayrıca JayzTwoCents’e göre Nvidia, ekran kartları için gereken sürücüleri EVGA ile paylaşmadan önce gazetecilerle paylaşmış. Dh' de konu böyle yazılmış ve bu mevzu yüzünden Evga baya 3000 serisi için zarar etti.

Siz memnun musunuz hocam?
Hocam ben çok memnunum, 1440p'de açamadığım oyun yok. Ufak tefek yazılımsal sorunlar yaşıyorum ama bu bende olurken sizde olmayabilir.

Hocam gamers nexus ve jayztwocents tarafından gelen bilgilere göre EVGA'nın GPU pazarından çekilmesinde NVIDIA suçlu tutuluyor. EVGA, NVIDIA'nın GPU çekirdekleri için firmaya kesin bir fiyat vermeden RTX 3080 gibi kartların fiyatını kamuya duyurduğunu ve böylece EVGA'nın ekran kartlarındaki fiyat stratejisine zarar verdiğini iddia ediyor. Ayrıca jayztwocents'e göre NVIDIA, ekran kartları için gereken sürücüleri EVGA ile paylaşmadan önce gazetecilerle paylaşmış. Dh'de konu böyle yazılmış ve bu mevzu yüzünden EVGA bayağı 3000 serisi için zarar etti.

Üzdü. :(

Hocam ben yeni seride kesinlikle evga alırım diye düşünüyordum bu haberleri görünce çok üzüldüm. Hala çok ucuza sadece bir kenarda süs olarak durması için 980 ti evga bakıyorum.

10 yıldır ikinci el ekran kartı alıp satarım, bir tane sorunsuz Sapphire karta denk gelmedim. Pek bilinmez ama ASRock, ASUS ve MSI gibi kült markalarla kapışan bir kaliteye sahiptir.

Şahsen kendi kasamda ASRock RX 6900 XT var, canavar gibi çalışıyor. Hatta anakartim arizalandi, bugün ASRock anakart sipariş ettim. Beni hiç üzmeyen bir markadır.
Asrock top modelleri çok güzel hocam ama orta sınıfta hiç kullanmadım kullanana denk gelmedim çevremden.

13K bile haram o sisteme 2. el sonuçta.

2.el olsa da parça fiyatları belli . Örnek verecek olursam EVGA 3060 Ti 6700₺'ye sattım.

Toplayınca 13 civarına gelir aşağı yukarı.

Türkiye pazarında değer veya değmez konuşmayalım bence. Çünkü ben burada eder fiyatından konuşursam ölücü damgası yiyorum.

Hocam gamers nexus ve jayztwocents tarafından gelen bilgilere göre EVGA'nın GPU pazarından çekilmesinde NVIDIA suçlu tutuluyor. EVGA, NVIDIA'nın GPU çekirdekleri için firmaya kesin bir fiyat vermeden RTX 3080 gibi kartların fiyatını kamuya duyurduğunu ve böylece EVGA'nın ekran kartlarındaki fiyat stratejisine zarar verdiğini iddia ediyor. Ayrıca jayztwocents'e göre NVIDIA, ekran kartları için gereken sürücüleri EVGA ile paylaşmadan önce gazetecilerle paylaşmış. Dh'de konu böyle yazılmış ve bu mevzu yüzünden EVGA bayağı 3000 serisi için zarar etti.

Hocam ben çok memnunum, 1440P'de açamadığım oyun yok. Ufak tefek yazılımsal sorunlar yaşıyorum ama bu bende olurken sizde olmayabilir.

Team Red'e geçebileceği söyleniyor. Eğer geçerse AMD için bayağı güzel tasarımlar yapabileceklerine eminim.

2.el olsa da parça fiyatları belli 2.el de.
Örnek verecek olursam EVGA 3060 Ti 6700₺'ye sattım. Toplayınca 13 civarına gelir aşağı yukarı.
Türkiye pazarında değer değmez konuşmayalım bence. Çünkü ben burada eder fiyatından konuşursam ölücü damgası yiyorum.

Team Red'e geçebileceği söyleniyor. Eğer geçerse AMD için bayağı güzel tasarımlar yapabileceklerine eminim.
Hocam bak öyle olursa varımı yoğumu satarım Evga için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı