Sıfır kart almayı düşünüyorum. Ucuza bir tanıdıktan MSI GTX 1080 Aero buldum. Neredeyse ikisi aynı fiyata geliyor ve ikisi de sıfır. Şimdi GTX 1080 Aero modeli olduğu için blower fanlı ve bu yüzden kuşkuda kaldım.
Yeni çıkacak Vega bütçe yoksa kesinlikle düşünmeden 4K monitör ve güzel kaldırabilecek kaliteli Ryzen 5-7 işlemci ile GTX 1080 çok daha iyi bir seçim olacaktır.
GTX 1080 Aero alırsın. Yaz olduğu için biraz undervolt edersin, biraz da frekansları düşürürsün. 5-10 FPS'den fazla oynamaz. Normalden serin kullanırsın bu sayede de. Kışın da yardırırsın
Yeni çıkacak Vega bütçe yoksa kesinlikle düşünmeden 4K monitör ve güzel kaldırabilecek kaliteli Ryzen 5-7 işlemci ile GTX 1080 çok daha iyi bir seçim olacaktır.
GTX 1080 Aero alırsın. Yaz olduğu için biraz undervolt edersin, biraz da frekansları düşürürsün. 5-10 FPS'den fazla oynamaz. Normalden serin kullanırsın bu sayede de. Kışın da yardırırsın
Adana her türlü sıcak hocam
Zaten sistemi toplayınca konu açarım yardım edersiniz hiç bilmiyorum bu işleri. Herhalde fanı sona getirince zararı olmuyor. Bir onu biliyorum.