EVGA GTX960 GTA V Kasma

Sorun HDD'de olabilir. Fakat ayarları 1900-2000 mb ye alıp denemeni öneriyorum. Çünkü Vram aşınca droplar normaldir. Ayrıca population density population variety dintance scaling ayarlarını en dibe getirip diğer ayaralrı hafif yükseltmeyi de dene.

Seyrekte olsa kasıyor. Loading kasması gibi görünüyor. Ya da işlemci ısındığı için de kasıyor olabilir. 68 dereceye gelince kasıyor. Yakın zamanda sıvı soğutucu alacağım.

Hocam çok basit bir şey diyeceğim, muhtemelen çözüm olmayacak ama ; monitörün GTX 960'a mı işlemciye mi bağladığınıza dikkat edin, VGA tarzı bir şey kullanıyorsanız kablo ve ya standart değiştirin. Bi' de PC güç tasarrufu tarzı bir şey de olmasın. Umarım çözersiniz derdinizi :)

Hocam çok basit bir şey diyeceğim, muhtemelen çözüm olmayacak ama ; monitörün GTX 960'a mı işlemciye mi bağladığınıza dikkat edin, VGA tarzı bir şey kullanıyorsanız kablo ve ya standart değiştirin. Bi' de PC güç tasarrufu tarzı bir şey de olmasın. Umarım çözersiniz derdinizi :)
Bilgisayardan o kadar anlıyorum, merak etmeyin. Sorun harddiskteymiş. SSD aldım, sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı