EVGA Z20 vs. Gamakay MK61

Bütçe
1500
GK61 nasıl hocam peki hmtek Store diye bir internet sitesinde 1250TL. Ayrıca MK68'i alıp ayrı sarı Switch almak çok masraflı hocam. Fazla stok da yok klavyede. Royal Kludge'nin Switch'leri nasıl MK61'den iyi mi FPS oyunları için hangisi iyi olursa onu alayım. 61 tuş klavye de alabilirim sadece fazla tuş almam benim için artı olur ama performansı iyiyse MK61'i tercih ederim. Royal kludge ile MK61 arasında Switch ve gecikme performansı olarak hangisi iyi?
RK Switchler kullanıyor Gateronun bi tık altında Cherry'in 2 3 tık üstünde güzel switchlerdir. Bende Brown'u var çok memnunum. Switch gecikme iki klavye arasında yok denecek kadar az hatta yok bile diyebilirim. RK hem fiyat hem de özellik bakımından MK61'den bir tık daha iyi olabilir ayrıca MK61 Optik switch desteklerken RK 3/5 pin destekliyor yani istediğiniz switchi alıp sonradan swaplayabilirsiniz. Fazla tuşlu istiyorsanız Royal Kludge öneririm. Bende var şuan hatta gateron yellow switch'im de var karşılaştırabiliriz istersen.

Akko 3084S böyle bir klavyeye daha denk geldim. Bu nasıl hocam araştırdıkça seçenek artıyor ve arada kalıyorum. En son ya Akko yada MK61 veya RK84 alacağım. Diğer ikisini eledim yine 3 seçenek arasındayım. Bu 3'ünden bir tercih yapacak olsanız FPS oyunları oynayan birisi için hangisini seçerdiniz? Siz MK61 Veya RK84 arasından RK mı diyorsunuz yani? Switch değiştirmem büyük ihtimalle çok uzun zaman sonra bozulma derecesine gelirse vs. anca. Sarı switch tercihim ama akkonun pembe switchine de kaliteli diyorlar. Bu 3ü arasından hangisini almalıyım ? Bir kere alacağım ve bozulana kadar switch veya keycaps değiştirmem. Asıl parayı mouse'a ayırıyorum Ninjutso Sora alacağım.

@MuratTheFounder hocam jelly pink Switch nasıldır sarı Switch'le karşılaştırınca hangisi daha iyi Akko'yu önerir misiniz? Hot swap mı yazmıyor veya ben anlayamadım çok saçma bir çeviri yapmışlar Amazon'da.

Son düzenleme:
Akko 3084S böyle bir klavyeye daha denk geldim. Bu nasıl hocam araştırdıkça seçenek artıyor ve arada kalıyorum. En son ya Akko yada MK61 veya RK84 alacağım. Diğer ikisini eledim yine 3 seçenek arasındayım. Bu 3'ünden bir tercih yapacak olsanız FPS oyunları oynayan birisi için hangisini seçerdiniz? Siz MK61 Veya RK84 arasından RK mı diyorsunuz yani? Switch değiştirmem büyük ihtimalle çok uzun zaman sonra bozulma derecesine gelirse vs. anca. Sarı switch tercihim ama akkonun pembe switchine de kaliteli diyorlar. Bu 3ü arasından hangisini almalıyım ? Bir kere alacağım ve bozulana kadar switch veya keycaps değiştirmem. Asıl parayı mouse'a ayırıyorum Ninjutso Sora alacağım.

@MuratTheFounder hocam jelly pink Switch nasıldır sarı Switch'le karşılaştırınca hangisi daha iyi Akko'yu önerir misiniz? Hot swap mı yazmıyor veya ben anlayamadım çok saçma bir çeviri yapmışlar Amazon'da.
Jelly pink Gateron yellow'un bir tık arkasında kalır. RK'da Jelly pink'in bir tık arkasında kalır öyle diyebilirim. Jelly pink güzel switchtir yani öyle yabana atılamaz. Attığın akko da hot swap ayrıca. PBT Doubleshot keycapler ile de geliyor. Valla akko iyiymiş alınır.

Jelly pink Gateron Yellow'un bir tık arkasında kalır. Rk'da jelly Pink'in bir tık arkasında kalır öyle diyebilirim. Jelly pink güzel switchtir yani öyle yabana atılamaz. Attığın Akko da hot swap ayrıca. PBT doubleshot keycapler ile de geliyor. Vallahi Akko iyiymiş alınır.

Son olarak sizce hangisi hocam pink Switch'in sesi sarıya göre bir tık fazla ama benim de aklıma Akko yattı sizce hangisi?
@550519 hocam sizin tercihiniz de hangisi olurdu Akko 3084s ve MK61 arasından? Akko da 5pin hot swappable. Sizce son olarak bu ikisi arasından hangisi? Switch özellik ve kalite olarak?

Son olarak sizce hangisi hocam pink Switch'in sesi sarıya göre bir tık fazla ama benim de aklıma Akko yattı sizce hangisi?
@550519 hocam sizin tercihiniz de hangisi olurdu Akko 3084s ve MK61 arasından? Akko da 5pin hot swappable. Sizce son olarak bu ikisi arasından hangisi? Switch özellik ve kalite olarak?
Ben olsam MK61 alırdım. Ama Akko olanı da iyi.

Hocam burada sizin hangisini istediğiniz devreye giriyor. Çok tuşlu ise Akko az tuşlu ise MK61.

Hocam burada sizin hangisini istediğiniz devreye giriyor. Çok tuşlu ise Akko az tuşlu ise mk61.

O fark etmez hocam önemli olan Switch kalitesi ve sesi. MK61 daha sessiz galiba. How swap özelliğini 5 pin olması çok fark eder mi? İleride kaliteli bir Switch aldığımda kaç pin oluyor 3 pin ile uyumlu olmaz mı? Akko'ya 150-200TL fazla vermeye gerek var mı sizce?

O fark etmez hocam önemli olan Switch kalitesi ve sesi. MK61 daha sessiz galiba. How swap özelliğini 5 pin olması çok fark eder mi? İleride kaliteli bir Switch aldığımda kaç pin oluyor 3 pin ile uyumlu olmaz mı? Akko'ya 150-200TL fazla vermeye gerek var mı sizce?
Hocam gamakay sadece optical switchler ile uyumlu. Yani takacağınız switchin illa optik olması gerek her switchi takamazsınız. Optik switchler de çok pahalı. Akko 5/3 pin destekli optik hariç istediğiniz ucuz pahalı switchi takabilirsiniz.

Hocam GamaKay sadece optical Switch'ler ile uyumlu. Yani takacağınız Switch'in illa optik olması gerek her Switch'i takamazsınız. Optik Switch'ler de çok pahalı. Akko 5/3 pin destekli optik hariç istediğiniz ucuz pahalı Switch'i takabilirsiniz.

Peki sırf onun için 150-200TL vermeye değer mi? Optik Switch olmayan ama kaliteli Switch var mı ileride kendim farklı Switch takacağım zaman alınabilecek güzel bir optik Switch olmaz mı?

Peki sırf onun için 150-200TL vermeye değer mi? Optik Switch olmayan ama kaliteli Switch var mı ileride kendim farklı Switch takacağım zaman alınabilecek güzel bir optik Switch olmaz mı?
Hocam birsürü alternatif var 3/5 pinde. Jelly switchler,Huano Switchler,Gateron Switchler,Jwick V2 Switchler, Holy Panda Switchler(çok ucuzlar) vs vs bir çok alternatif var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı