Evinizi Suriyeli Kadın Mülteciye Açar Mısınız?

almam sevmiyorum suriyeli. benden güzel yaşıyor daha değerli. kendi ülkemde suriyeli kadar değerim yok. çalıştığım yerde suriyeli vardı az yardım etmedim. türkiye de savaş çıksa biz nereye gidicez ! savaş türkiye de olsa biz suriye gitsek yemin ediyom sınırdan içeri almazlar yada avrupanın yaptığı gibi sadece okumuş insanları alırlar. arapları görüyorsun amerikanın köpeği olmuş. arap suriyeli istemiyorum. müslümanız diye geciniyolar arkamızdan her boku yiyolar. kendi ülkesini satan adam seni ... atar.!
 
2. video süre: 18:00. Adam hem tez üretiyor hem de antitez ile bir dakika içinde kendine ait tezi çürütüyor. Kendisi çoktan çürümüş çünkü.
Tabi ki de bu bir ironi :D Tepki ölçmek için.
Bence bu bir ironi değil. Saçma bir fikir sadece.😀
Hayır. Çünkü ben bir "insan" olarak( bazılarınız insan ne demek bilmiyor) önce kendi ailemi geçindirmek zorundayım. Devlet zaten bize değil Suriyelilere yardım ediyor. Gitsinler Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kalsınlar.
Erdoğan'la aynı yatakta yatsınlar hatta. 😀
 
Son düzenleme:
Madem suri ve kadın açacaksam bir bedeli olmalı. 😃 Şaka bir yana kadın, erkek ayrımı yapmam ama mülteci almam. Nedeni de evi bırak başka bir ülke de kalıp o ülkenin kuralına uymazsa benim evimin kuralını da sallamaz.
 
Kızın oyunculuğu rezalet, tarzı ve tipi de Suriyelilerden tamamen farklı, mülteci görünümü yok. Üstteki kara oğlan daha iyi taklit yapmış, doğulu esmer insanları oynatsalar en azından daha gerçekçi olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı