Suriyeli kız...

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 8.986
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şöyle bi resmimi koymak istiyorum. Kendime güvenim yok şimdi o kız bu tipe bakar mı mesela? Her türlü yoruma açığım arkadaşlar. Bu ne biçi tip gibi. :) Resimde Çanakkale'de çekildi. Yola gece çıkmıştım sırf fönüm bozulmasın diye sabaha kadar uyumadım ama yinede bozuldu.
38Gykj.png

18'de evlen hayatın kararsın tarzında bakıyorum ben. N'aptın üstad sen!! o_O

Baya küçük gösteriyorsunuz. :)

Vallahi hocam ben bu işlerden pek anlamam ama, kıza söylemek istediğin bir şey varsa yaz Google Translate'e. Daha sonra kızın gözüne sok telefonu. Ya da ilk kızın dilinde ''şuraya bakar mısın'' demeyi öğren. :D Öyle öyle anlaşmaya çalışın :p :p

Yaz geldi ya kanınız kaynıyor şimdi kudurdunuz ondandır. :) Afedersiniz ama oto boka aşık olma deyimi gerçekleşiyor son günlerde forumda. Direk güzel deyip geçmeyin, uzun bir süre tanımanız lazım. Her önünüze size göre hoş bir kız çıktığı zaman aşık olacaksanız işiniz var.

18 yaşında evleneceksin... Ben 27 yaşına geldim, evlilik bana Sirius takım yıldızı kadar uzak mesafede.

Bekarlık sultanlıktır. :)

--------------------------

Belki tek yaşamanın zorluğu olabilir evde ki her işi kendin yapma açısından ama evli olduğunda elde edemeyeceğin kadar özgür ve bir o kadar da kafan rahat oluyor. Aksi taktirde evinizden çıkarken bile karınıza çıkıyorum demeden olmuyor. Sonsuza kadar yalnız yaşayıp, yalnız ölmek istiyorum. Herkesin korktuğu şeydir halbuki... Ama benim için geçerli değil. Özellikle Türkiye şartlarında evlilik! ''Abbooovv...'' Günün birinde yabancı ülkeye gider ve birbirimize hitap edebileceğim bir kız ile tanışırsam o zaman düşünürüm evlenme işini.

Bence heves olabilir. Hani olur ya her gün otobüste karşılaştığın kıza bakarsın belki o da sana bakar. Aşık olmuş gibi hissedersin bence seninki'de öyle. Kendini çok fazla kaptırma, önünde daha uzun bir hayat var. Daha bir çok kişiyle tanışacaksın. Hem onun yaşam tarzıyla senin yaşam tarzın aynı değil, ayak uyduramayabilirsiniz birbirinize.

Ben şöyle bi resmimi koymak istiyorum. Kendime güvenim yok şimdi o kız bu tipe bakar mı mesela? Her türlü yoruma açığım arkadaşlar. Bu ne biçi tip gibi. :) Resimde Çanakkale'de çekildi. Yola gece çıkmıştım sırf fönüm bozulmasın diye sabaha kadar uyumadım ama yinede bozuldu.
38Gykj.png

Gez, toz, keyfine bak. Daha çok kız çıkar karşına :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı