Yer arıyorlardı zaten böyle bir şeyeSahiden güzel bahane oldu, satıcılar ve kargocular için.
Şu anda en sağlam giden Amazon TR. Alacaksan araştır bir günde geliyor çoğu kargo ve çoğu özel kuryeyle geliyor ekstra para ödemeden.Bakalım. Şimdi de sırt çantası alacağım, yine Hepsiburada'dan. Başka yer de yok ki güvenip alalım...
Aldım, çanta ve kablolar aldım. Bu sefer yine HepsiJet ile aldım çünkü kısa bir süre içinde lazım. Yine aynısını yapmazlar umarım...Yer arıyorlardı zaten böyle bir şeye
Şu anda en sağlam giden Amazon TR. Alacaksan araştır bir günde geliyor çoğu kargo ve çoğu özel kuryeyle geliyor ekstra para ödemeden.
İnternet üzerinden mi aldın yoksa mağazadan mı? İnternettense umarım sorunsuzca alırsın. Biraz kötü onlar da böyle mesafeli alışverişlerde ve sonrasında.Ben babamın zoruyla İtopya üzerinden HS35 aldım. Umarım başıma bir şey gelmez böyle.
Hadi inşallah ne diyim zor günlerden geçiyoruzAldım, çanta ve kablolar aldım. Bu sefer yine HepsiJet ile aldım çünkü kısa bir süre içinde lazım. Yine aynısını yapmazlar umarım...
Sorma. Arkadaşlar almış yoksa girer miyim öyle bir bataklığa hiç.Evkur gibi dalavereci yerlerden uzak durmakta fayda var. Alisveris yapmayin ki, yavas yavas batsinlar.
Kesinlikle. 100 TL fazla ver ama başka yerden al kafan rahat olsun.Paranızı çöpe atın ama Evkur denen saçma yerden alışveriş yapmayın.
Bu nedenle elden almayı seviyorum işte. Bizde online sistem yok çünkü... Esnaf kafasıyla online satış sitesi yürütüyor herifler...Kesinlikle. 100 TL fazla ver ama başka yerden al kafan rahat olsun.
Pandemi maalesef elini kolunu bağlıyor insanın bazı durumlarda ama haklısın dürümcüden sipariş versen daha kaliteli hizmet alıyorsun bunlara göreBu nedenle elden almayı seviyorum işte. Bizde online sistem yok çünkü... Esnaf kafasıyla online satış sitesi yürütüyor herifler...![]()
Şu anda en sağlam giden Amazon TR. Alacaksan araştır bir günde geliyor çoğu kargo ve çoğu özel kuryeyle geliyor ekstra para ödemeden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.