Evkur'dan bilgisayar almak

Evkur'dan bilgisayar mı alınır demeyin arkadaşlar. Kredi kartı limit yokmuş. Sadece senet taksitle olan yerlerden alabilirim. Bir bildiğimde burası var. Başka bildiğiniz varsa söylerseniz çok sağ olun.
Bilgisayar linki bu
1660 için 22k çok fazla.

Onun farkındayım başka seçeneğim yok mecbur başka yer vardır belki bildiğiniz diye sorayım dedim.

Reis öyle diyor ne edelim.
Dostum anlıyorum seni benimde bilgisayarım kötü iken böyle almak istedim fakat bu cidden çok pahalı dostum aylık buna vericeğin parayı biriktir çok daha iyisini alırsın.

Evkur'dan bilgisayar mı alınır demeyin arkadaşlar. Kredi kartı limit yokmuş. Sadece senet taksitle olan yerlerden alabilirim. Bir bildiğimde burası var. Başka bildiğiniz varsa söylerseniz çok sağ olun.
Bilgisayar linki bu
kesinlikle almayın burdan 3060ti pc parasıyla 1660ti var hocam almayın sakın

Dostum anlıyorum seni benim de bilgisayarım kötü iken böyle almak istedim fakat bu cidden çok pahalı dostum aylık buna vericeğin parayı biriktir çok daha iyisini alırsın.

5 yıldır oyalıyor beni ben düşündüğümden parası boşa gitmesin diye diyorum 20 liraya çok daha iyisini alırız 3 katı fiyatı diyorum tamam dedi 1 yıldır daha bekliyorum oyalıyor böyle mecbur aldırcağım.

Hocam 4060'lı alırsınız.

O kadar da değil canım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı