Evkur'dan laptop alınır mı?

Dosya Ekleri

  • 1593091983020.png
    1593091983020.png
    20 KB · Görüntüleme: 51
Teknik destek derken. Ben bilgisayarı aldığımda hiçbir şey (Windows veya Linux )kurmadılar ayrıca kontrol de etmediler bilgisayar sağlam mı diye.
Yani müşteri bir sorun yaşadığında yardımcı olunuyor mu? Müşteri memnuniyeti onlar için üst sıralarda mı ? Mağdur olmamamız için elinden geleni yapıyorlar mı?
 
Daha yeni konu açıldı @painkiller hocamız da sıkıntı yaşadı almayın diye adamlar sattıktan sonra ortada yoklar hani teknik servis yok. Ayrıca bazıları da aldıkları ürünün 2. el olduğunu iddia ediyorlar.
Technopat'ın youtube kanalında incelemesi vardı.O yüzden yöneldim.
Hocam siz bütçe belirtin ve yeni konu açın daha çok yardım edilir.
 
Yani müşteri bir sorun yaşadığında yardımcı olunuyor mu? Müşteri memnuniyeti onlar için üst sıralarda mı ? Mağdur olmamamız için elinden geleni yapıyorlar mı?

Müşteri memnuniyeti ise Amazon.com.tr dışında bir yerden almamalısın. Bilgisayar satan yerlerin 90%'ı müşteri memnuniyeti konusunda yerlerde sürünüyor al birini vur ötekine.
 
Yani müşteri bir sorun yaşadığında yardımcı olunuyor mu? Müşteri memnuniyeti onlar için üst sıralarda mı? Mağdur olmamamız için elinden geleni yapıyorlar mı?

Onunla ilgili bilgim yok çünkü aldığım dizüstü bilgisayar sorun çıkarmadı. Çıkarsa bile Acer yetkili servise gönderirim.
 
Bu sonuçların neredeyse hiçbir kayda değerliği yok. Hangi laptoplardan testlerin alındığı belli değil, örnek sayısı daha az, üstelik tam performansta çalışıyor mu soğutma işlemciyi sınırlıyor mu onu bile göremiyorsun.

Yapılan stress testlere bakarsan gerçek hayat loadlarında 3750H, Intel'den 10W az olan 35W TDP'si nedeniyle 9300H ve hatta 8300H'dan bile geride kalıyor. 3500H için de birşey demiyorum o da daha beter.
 
1 Nisan'da nakit Acer Nitro 5 aldım 4430 TL gibi bir fiyata o dönem en uygun satan kendileriydi açıkcası bir sorun olursa 1 gün sonra götürdüğünüz taktirde bile iade almazlar evkurun sistemini biliyorum çünkü garantiye yollatırlar Acer servisi berbattır ayrıca şikayetvar da inceleyebilirsiniz 3 aydır kullanıyorum neyse ki en ufak bir sorun oluşmadı laptop da ama oluşması durumunda başınız ağrır diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı