Evlenecek misiniz?

Önce "Ben evlenmem" diyenler evlenir derler. Ki öyle de oluyor. Ama asla evlenmem. Kendimi bilime adayacağım ölene kadar. Sonra kafalar Jüpiter. Etrafıma bakıyorum, aileme bakıyorum. İyi bir baba olamayacaksam neden evleneyim. Şöyle en azından 5 6 milyar aylık maaşım olsa bekar sultan hayatımı sürerim. Ne uğraşacağım öyle yok evin ihtiyacıydı yok onun giysisi, kıyafet.
 
Saçma sapan bir devir var şu an, öyle ki artık insanlar birbirine güvenmeyi kesmiş. Artık güveni bir kenara attım sağlam bir iletişim bile kuramıyor kimse birbiriyle artık. Önü açık bir toplum değildik, ona buna özenen bir millet olmak ile birlikte önü halka açılmış arkasında tonlarca sıra bekleyen insanların topluluğuna döndük. Keza kimseye güvenim yok, evlenmek gibi bir düşüncem hiç yok. Fakat kafa yapıma uygun bir birey bulduğumda onu kaçırmamak için ise elimden gelen ne ise fazlasını yaparım, ama yoksa olacağı yok der sultanlığımı yaşarım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı