Evlenip çoluk çocuğa karışmak mantıklı mı?

Reis inan şu 13 yılın bu yaşımda insanların kahpeliklerini falan çok iyi gördüm. Kadınların saygısızlık ve şerefsizliği.

Kadınlar dediğin anda bittin.

Çok fazla bilgi çok fazla bakış açısı var ve sadece birisine tutularak yaşamak mümkün değil. Hiçbiri de haklı değil ve doğru yol, gerçek yol diye bir şey yok.

Olay biraz doğru insanı bulabilmek olsa da evlenip çoluk çocuğa karışanlara acıyorum şahsen. Benlik diye bir şey kalmıyor, tamamen çocuklar ve eşin için yaşayan bir NPC'ye dönüşüyorsun. Çevremde gördüklerimin %99'u böyle. Evlenmek neyse de çocuk olduğu zaman o saatten sonra bir otsun, hatta bahçedeki otların bile senden daha iyi bir yaşamı vardır.

Bu ülke de evlenilmez. Hele ki bu maddi sıkıntı da boş yere borca girmeye gerek yok. Ayrıca ülke de evlenilecek kız da yok doğru düzgün. Hepsi laylaylom kafasında.

Bence mantıklı ama bazı şartlar gerekiyor bence:
1-iyi bir maddi durum. Yani beş parasız evlenirsen zaten kısa zamanda huzursuzluklar falan başlar pişman edersin.
2- tamamen zıt olmak. Yani tamamen zıt karakterler olursanız ileride görüş farklılıklarından sorunlar kavgalar çıkabilir ama anlayışlı kişilerseniz bir problem olmaz.
3-psikolojik durum. Evlendiğiniz kişinin psikolojisi iyi olmalı sonra johny depp gibi olmayın :D
4-iyi bir kişilik. Yalancı, sadist, narsist, psikopat biriyle evlenirseniz(evlenmeyin :D) ileride tahmin edemiyorum vallaha ne olur?
5- birbirinizi cidden sevmek. Yanj evlenip gitmek için değil de cidden sevip sayıp hayatınızda olumlu bir etki oluşması için evlenin.

Aklıma başka bir şey gelmedi tabii benim dediklerimi umursamak size kalmış çünkü sadece 14 yaşındayım ve hiçbir deneyimim yok :D.

Maddi durum iyi ise. Aylık 100k civarı maaş alıyorsan evlenmek ve çocuk yapmak mantıklı. Asgari ücrete çalışıyorsan hiç bulaşma.

Hocam aylık 100k maaş alan kim vardır ya :D.Cumhurbaşkanı'ndan zengin olur vallaha.

Bence mantıklı ama bazı şartlar gerekiyor bence:
1-iyi bir maddi durum. Yani beş parasız evlenirsen zaten kısa zamanda huzursuzluklar falan başlar pişman edersin.
2- tamamen zıt olmak. Yani tamamen zıt karakterler olursanız ileride görüş farklılıklarından sorunlar kavgalar çıkabilir ama anlayışlı kişilerseniz bir problem olmaz.
3-psikolojik durum. Evlendiğiniz kişinin psikolojisi iyi olmalı sonra johny depp gibi olmayın :D
4-iyi bir kişilik. Yalancı, sadist, narsist, psikopat biriyle evlenirseniz(evlenmeyin :D) ileride tahmin edemiyorum vallaha ne olur?
5- birbirinizi cidden sevmek. Yanj evlenip gitmek için değil de cidden sevip sayıp hayatınızda olumlu bir etki oluşması için evlenin.

Aklıma başka bir şey gelmedi tabii benim dediklerimi umursamak size kalmış çünkü sadece 14 yaşındayım ve hiçbir deneyimim yok :D.

Hocam aylık 100k maaş alan kim vardır ya :D.Cumhurbaşkanı'ndan zengin olur vallaha.

Ya dostum hepsi boş emin ol. Çok seviyorum ediyorum diyen biriyle bile evlensen maksimum 1 sene sonra tepene çıkıyor. Şu an kocasına küfür eden ana bacı söven bir sürü kadın var. Sırf nafaka almak için bile evlenenler var. Gruplar da falan çok görüyorum böyle utanmadan bir de soruyorlar nafaka almak için ne yapmam lazım parasını yemek istiyorum bana ölene kadar bakmak zorunda diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı