Evlenmek mantıklı mı?

Yardımlarınız için teşekkür ederim kararım evlenmek bunu ailemle de konuşmak için yola çıkıyorum sevgilime de yarın evlilik teklifi etmeyi düşünüyorum hepinize teşekkürler.

Ve sanırım düğün yapmayacağım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim kararım evlenmek bunu ailemle de konuşmak için yola çıkıyorum sevgilime de yarın evlilik teklifi etmeyi düşünüyorum hepinize teşekkürler.

Hayırlısı olsun. Eğer forumu yıllar sonra da kullanmaya devam ederseniz sizden bu konuya geri dönüş yapmanızı bekliyorum.

Hayırlısı olsun. Eğer forumu yıllar sonra da kullanmaya devam ederseniz sizden bu konuya geri dönüş yapmanızı bekliyorum.
Yıllara gerek yok daha konuşabileceği çok aşama var konuya dönerse.

Evlilik teklifi kararını bekletin derim. Daha 1 sene olmuş daha hazır değilim yanıtını alma şansınız çok yüksek şans. Düğün asla yapmayın tek tavsiyem o imzayı atın geçin bu hayatın her vaktinde geçerli. Ama biraz ağırdan alın 1 sene çok vakit değil. Aileyle konuşun ama tabii manipüle edilmeyin yeterli fikrinize sahip çıkın.

Yıllar sonra yumurta313311 jr. gelip buradaki mesajları okuyup vay be babama bak sen diyecek, sonrada benim bu yorumumu görüp amcaya da respect diyecek ve bende mutlu olacağım :D.

Var hocam.

Yeter hocam evim beyaz eşya falan var isterse en iyisini de alırım.

Evleneceğin hanımefendi çok iyi bir insandir veya tam tersidir bilemem ama çok uzun süre sevgili kalıp evlenip sonra erkenden boşanan çok insan gördüm sonra nafaka muhabbetleri var onlar insanı bitirir tabii kötü yanlarını tek bahsediyorum bunları göze alarak evlenin, bu dönemde derler ya babana bile güvenme cidden de öyle, tabii son karar sizin hayırlısı olsun evlenmeye kesin karar verdiyseniz evliliğiniz bir ömür mutlu ve huzurlu geçer inşallah.

İnşallah hocam
Evleneceğin hanımefendi çok iyi bir insandir veya tam tersidir bilemem ama çok uzun süre sevgili kalıp evlenip sonra erkenden boşanan çok insan gördüm sonra nafaka muhabbetleri var onlar insanı bitirir tabii kötü yanlarını tek bahsediyorum bunları göze alarak evlenin, bu dönemde derler ya babana bile güvenme cidden de öyle, tabii son karar sizin hayırlısı olsun evlenmeye kesin karar verdiyseniz evliliğiniz bir ömür mutlu ve huzurlu geçer inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı