Evrim ilk hücre ile ilk insanı araştırmaz ki? Bide canlılar topraktan değil Sudan-Karaya oluşmadı mı? Her türlü çelişiyor. Toprak ile su arasında dağlar kadar fark var.Evrimle İslam çelişmez. İlk insan topraktan geliyor denir Kuran'da. Evrimde ise topraktaki(rastgele) hücreden canlılar oluşur ikisi de aynı şeyi farklı şekilde anlatıyor.
Evrim ilk hücre ile ilk insanı araştırmaz ki? Bir de canlılar topraktan değil sudan-karaya oluşmadı mı? Her türlü çelişiyor. Toprak ile su arasında dağlar kadar fark var.
Big bang ile İslam çelişir dostum. En basit deyimle sayısız mükemmel ve olağanüstü varlıkların, olayların ve tüm varoluşların, “nedensiz veya tek başına meydana gelmesi” düşüncesi kadar dar bir düşünce daha var mı? Açıldı yine abuk bir konu.
Evrim ilk hücre ile ilk insanı araştırmaz ki? Bir de canlılar topraktan değil Sudan-Karaya oluşmadı mı? Her türlü çelişiyor. Toprak ile su arasında dağlar kadar fark var.
Farkında mısın? Şunu yazarken bile Evrimi kabul ediyorsun
İslam ile evrim tamamen farklı konular.Bunu merak ediyorum evrime inanan bir Müslüman olamaz mı?
"Teori."Hayır ne alakası var?
Evrim öyle söylüyor ve bunu kanıtlayan olgular var.İlk hücrenin topraktan suya geçmediğini nereden biliyorsun?
Mesajımda "Allah neden Evrimi tamamen açıklamamış" mı demişim? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz? Ben Beyaz diyorum sen Siyah diyorsun. Ben "Sudan-Karaya" diyorum sen "Karadan-Karaya" diyorsun. Tamamen alakasız. Üstelik Evrimin Sudan başladığına yönelik tonlarca kanıt var. Eğer "karadan-karaya" oluştuğunu düşünüyorsan, buyur. Kanıtları, makaleleri bekliyorum.Aynen kardeşim Allah da okuma yazma bilmeyen adamlara 118 elementten bahsedecekti. Her şeyi ağızdan çıktığı gibi mi alıyorsun? Kuran'da şiirsel bir dil kullanılmıştır.
"Teori."
Evrim öyle söylüyor ve bunu kanıtlayan olgular var.
Mesajımda "Allah neden Evrimi tamamen açıklamamış" mı demişim? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz? Ben Beyaz diyorum sen Siyah diyorsun. Ben "Sudan-Karaya" diyorum sen "Karadan-Karaya" diyorsun. Tamamen alakasız. Üstelik Evrimin Sudan başladığına yönelik tonlarca kanıt var. Eğer "karadan-karaya" oluştuğunu düşünüyorsan, buyur. Kanıtları, makaleleri bekliyorum.
İddiayı ortaya atan sensin arkadaşım. Ben niye getirip söylüyorum? Buyur o halde, Evrimin karadan-karaya oluştuğunu bana kanıtla? Kendin tartışmaya giriyorsun benden kanıt bekliyorsun. Kendin Kuran'ı kanıt gösteriyorsun benden Kuran'dan kanıt istiyorsun. Nasıl bir kişiliğiniz var anlamadım.Kuran'da başka bir şey demiyor ki. Diyorsa söyle.
Serdar başkan ayıp etti zamanında az izlemedik ama eyvallah başkan. Bu arada pardon ben başka bir yorumu da okuyunca ikinizi de birleştirip cevap vermişim.İddiayı ortaya atan sensin arkadaşım. Ben niye getirip söylüyorum? Buyur o halde, Evrimin karadan-karaya oluştuğunu bana kanıtla? Kendin tartışmaya giriyorsun benden kanıt bekliyorsun. Kendin Kuran'ı kanıt gösteriyorsun benden Kuran'dan kanıt istiyorsun. Nasıl bir kişiliğiniz var anlamadım.
"Teori."
Mesajımda "Allah neden evrimi tamamen açıklamamış" mı demişim? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz? Ben beyaz diyorum sen siyah diyorsun. Ben "sudan-karaya" diyorum sen "karadan-karaya" diyorsun. Tamamen alakasız. Üstelik evrimin sudan başladığına yönelik tonlarca kanıt var. Eğer "karadan-karaya" oluştuğunu düşünüyorsan, buyur. Kanıtları, makaleleri bekliyorum.
"Teori."
Mesajımda "Allah neden evrimi tamamen açıklamamış" mı demişim? Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz? Ben beyaz diyorum sen siyah diyorsun. Ben "sudan-karaya" diyorum sen "karadan-karaya" diyorsun. Tamamen alakasız. Üstelik evrimin sudan başladığına yönelik tonlarca kanıt var. Eğer "karadan-karaya" oluştuğunu düşünüyorsan, buyur. Kanıtları, makaleleri bekliyorum.