Excalibur G780 Gaming Laptop Alınır mı ?

Burada göstermiş işlemci 3.7 GHz kadar çıkıp 80 dereceyi geçmemiş. Benim anlamadığım şu işlemci pek fazla zorlanmıyor hep 2.6-3.7 GHz arasında gidip geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

işte :D gidip gelmemesi lazım. İşlemcinin 3.9Ghz de sabit kalması gerekiyor. Çoğu laptopta bu böyle. Casper hariç :D

İşte :D gidip gelmemesi lazım. İşlemcinin 3.9GHz'de sabit kalması gerekiyor. Çoğu laptopta bu böyle. Casper hariç :D.

Buldum işlemci 4GHz kadar çalışmış. İşlemci 95-100 dereceye kadar dayanmış. Bir tek ısınmayan ekran kartı. Şunu fark ettim işlemci ısınmasına rağmen frekansı düşürmemiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Buldum işlemci 4GHz kadar çalışmış. İşlemci 95-100 dereceye kadar dayanmış. Bir tek ısınmayan ekran kartı. Şunu fark ettim işlemci ısınmasına rağmen frekansı düşürmemiş.

Şimdi anladınız değil mi sebebini o halde :D.

G770 cihaz kullanıyorum. 9750H işlemci ve GTX 1650 ekran kartı var. Yüklendiğiniz zaman işlemci 96 dereceye çıkabiliyor, tıpkı diğerlerinde de olduğu gibi. Oyun esnasında işlemci 80-90 arası geziniyor. Fakat kasanın altına destek koyup masadan yükselttiğinizde işlemci 70-75 derecelerde fazla fan sesi olmadan oyun oynatıyor. Ekran kartı zaten ısınmıyor çoğunlukla 60-70 derecelerde geziyor.

G780 'in de güzel bir performans sergileyeceği kanısındayım.

Ben Casper Excalibur G860 kullanıyorum 2 yıl olacak ağustosta ve gayet memnunum. Bu bilgisayarıda muhtemelen güzeldir. Ayrıca Casperi kötüleyenleri kafaya takma derim. Gayet güzel bilgisayarlar yapıyorlar diye düşünüyorum.
Değerlendirmen için teşekkürler dostum. Cihaz da çıksın güzel FPS değerleri yakaladıktan sonra neden düşünülmesin

Seninki farkı ne? İkisi de 95 dereceyi dayanıyor. Casper Monster'le aynı sanırım. kalite farkı sadece.

Hocam Casper'da görmüş olduğunuz gibi işlemci 95 derece olsa da işlemci hız düşürüyor. Videodada görünüyor bu. Monster'da böyle bir problem yok. İşlemci 3.9GHz'de çalışmaya devam ediyor ısı ne olursa olsun.

Hocam Casper'da görmüş olduğunuz gibi işlemci 95 derece olsa da işlemci hız düşürüyor. Videodada görünüyor bu. Monster'da böyle bir problem yok. İşlemci 3.9GHz'de çalışmaya devam ediyor ısı ne olursa olsun.

Haklı olabilirsin ama düşürüp geri yükseliyor. @tr_onur arkadaşımız kullandığını yazmış forumda kullananlar var. Altına destek koyarak hava almasını sağlayabiliriz.(Bazı laptoplarda böyle.)
Casper gelişse şu müşteri hizmetlerde güzel olur. Monster bu iştede biraz iyi.

Haklı olabilirsin ama düşürüp geri yükseliyor. @tr_onur arkadaşımız kullandığını yazmış forumda kullananlar var. Altına destek koyarak hava almasını sağlayabiliriz.(Bazı laptoplarda böyle.)
Casper gelişse şu müşteri hizmetlerde güzel olur. Monster bu iştede biraz iyi.
Monster müşteri hizmetlerinde iyi ama teknik servisi berbat! Benim açtığım şu konuyu okuyun anlarsınız...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı