Excalibur G870 GPU ve CPU değerleri normal mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela bu videoda da görebilirsin RDR2 yüksek ayarlarda 4050 ekran kartıyla 45-55 FPS arasında gidip gelir FPS.
Sen DLSS açtığın için işlemcini yük altına sokuyorsun ve ısınıyor yani DLSS kapatıp grafikleri düşürmeye çalış ve farka bakalım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Mesela bu videoda da görebilirsin RDR2 yüksek ayarlarda 4050 ekran kartıyla 45-55 FPS arasında gidip gelir FPS.
Sen DLSS açtığın için işlemcini yük altına sokuyorsun ve ısınıyor yani DLSS kapatıp grafikleri düşürmeye çalış ve farka bakalım.

4050 olan cihazda sıkıntı var yüksek ihtimalle, işlemci tam güç çekmiyor. FPS göstergesi falan olması gerektiğinden düşük dostum.

4060 olanda da problem varda daha az.

Ve senin laptopun olduğu için masaüstünden daha kötü performans alırsın dlss olmadan 45 fps aldığını varsayarsak 75 fps yani 30 fps artışı işlemcine yük bindirip yani dlss açarak yapıyorsun

Bu kadar fark yaratacağını bilsem kolumu satar 4060 alırdım

Cihaz 40w çekiyor Turbo boost kapatınca 30w geçmemesi lazım normalde, emin misin kapattıgına?
Eminim evet kapatmıştım. Kızılaydaki servise ilettim. Gerçekten sıcaklıklar çok fazla 20 dereceye yakın düşmesi lazım dediler. Değişim talebiyle gönderdim bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı