Excalibur G900 alınır mı?

Antik Makine

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İpad 4. nesil İphone 11 Excalibur 1650 12450H Anker Q10 Life
Merhaba öncelikle bu benim ilk konu açışım o yüzden hata yaptıysam affola.
3060'lı bir bilgisayar almak istiyorum ve en ucuza bulduğum PC bu, anlamadığım bu bilgisayarların ikinci eli çok düşük diğer 3060'lara göre.
Ben de ikinci el alacağım kullanan arkadaşlar alınır mı? Alınmaz mı fikir verir mi ama Excalibur alınmaz diye gelmeyin şu an da Excalibur kullanıyorum (1650) memnunum. Sadece çok ısınıyor onun içinde soğutucum var hemen soğutuyor PC'yi. Sıcaklık sorunum olmuyor ama neden alanlar bu 3060'lı PC'yi bu kadar ucuza bırakıyor? Watt değeri de yüksek. 22K ile 23K ya rahat buluyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-17 170341.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-17 170341.png
    79,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2023-08-17 170329.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-17 170329.png
    193,2 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
3060'lı bir bilgisayar almak istiyorum ve en ucuza bulduğum PC bu, anlamadığım bu bilgisayarların ikinci eli çok düşük diğer 3060'lara göre.
Ben de ikinci el alacağım kullanan arkadaşlar alınır mı? Alınmaz mı fikir verir mi ama Excalibur alınmaz diye gelmeyin şu an da Excalibur kullanıyorum (1650) memnunum. Sadece çok ısınıyor onun içinde soğutucum var hemen soğutuyor PC'yi. Sıcaklık sorunum olmuyor ama neden alanlar bu 3060'lı PC'yi bu kadar ucuza bırakıyor? Watt değeri de yüksek. 22K ile 23K ya rahat buluyorum.

Soğutucu bir işe yaramaz Monster ve Casper alınmaz.

Bak neden alınmayacağını kendin de söylemişsin. Isınıyor soğutma sistemi kötü. BIOS sorunları desen gidip gelmeler desen sorunlar var yok değil. Alan yok da o yüzden.

Hocam hem alınmaz diye gelmeyin yazmış ısınmıyor demiş sonra da ısınıyor demiş acaba neden bu modeller böyle ucuz diye düşündümü arkadaş.

casperın hiç bir ürünü alınmaz

Hocam hem alınmaz diye gelmeyin yazmış ısınmıyor demiş sonra da ısınıyor demiş acaba neden bu modeller böyle ucuz diye düşündümü arkadaş.

Hocam içini açan teknik biri analr kalitesiz olduğunu. Isınacak ve ekran kartı kullanımdan düşecek. Performansı azalacak. Daha fazla açıklayamam valllahi bu konu hakkında çok konuştum :D

Dostum bende G770 ve G900 var. İkiside ısınıyor ama abartılacak kadar ısınma sorunu yok. Ben oyun oynarken fanları turbo modda çalıştırıyorum. Tek sorun fan sesi. Bu arada Casper çağrı merkezi ekran kartlarını 110w da kullandırıyoruz demişti bana. Performansdan yana sorunu olmuyor sadece fan sesi çok. (Ben 6 ayda bir mutlaka bakım ve temizliğini yaparım)

Kısacası fiyat performans olarak iyi bir cihaz bana göre. Tek sorunu fan sesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı