Excalibur laptop alınır mı?

Daha fazla  
İnternetteki hemen hemen birçok forumda Monster ve Excalibur nefreti var. Bu konuda bilgili bir insanım oldugum soylenemez ki zaten bilmediğim için sizlere soruyorum. Excalibur'ların ne problemi var? Ne gibi sıkıntıları var ve yüksek modelleride problemli mi? Bütçem çok az ve aklımdaki laptop şudur:

30K'ya 4060'lı baska laptop var mıdır önerilere açığım şimdiden teşekkürler.

Excalibur kullanıyorum ve asla tavsiye etmiyorum. Bilgisayar kafasına göre fps veriyor şaka gibi ama gerçek. Örneğin FC 5 ve RDR2 de orta ayarlarda 60 fps alıyorken LoL' de FPS'in 50 lere Valorantta 35 lere düştüğü oluyor. Isınma konusuna gelirsek ben hiç 80 derece yukarısını görmedim ama bileşen kalitesinin düşük performans sorunlarının yüksek bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Zaten iş bilgisayarı olarak D16 kullanıyorum onun bile performansı daha iyi...

İnternetteki hemen hemen birçok forumda Monster ve Excalibur nefreti var. Bu konuda bilgili bir insanım oldugum soylenemez ki zaten bilmediğim için sizlere soruyorum. Excalibur'ların ne problemi var? Ne gibi sıkıntıları var ve yüksek modelleride problemli mi? Bütçem çok az ve aklımdaki laptop şudur:

30K'ya 4060'lı baska laptop var mıdır önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
Çok ısınıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı