saulgoodman33
Hectopat
Monster da bozdu. Müşteri hizmetleri telefonda 1 saatten fazla bekletti. Cevap vermiyorlar telefonlara. Önermiyorum artık.
6000 lira bütçem gereği Excalibur G770 çok hoşuma gitti. RGB klavyesinin her renkte olması ve farklı modlara girmesi kriterlerimin arasında. Ve aynı fiyata diğer oyuncu laptoplarına baktığımda ya SSD'i çok az oluyor ya da RAM'i yarı yarı daha az oluyor. Ama forumlara baktığımda herkes daha Excalibur kelimesini görür görmez "Casper çöp almayın" yazıyorlar. Ama marka kötü bile olsa her markanın iyi bir ürünü vardır. Neden böyle düşündüklerini merak ettiğim için bu soruyu sorma gereği duydum, teknik bilgiyle cevap verirseniz sevinirim.
Yetkili servisinde çalışmamış olsam inanasım geldi.Türkiye'de insanlar çok sürü algısına kapılıyor.
Türkiye'de insanlar çok sürü algısına kapılıyor.
Gayette alınır.
Casper önceden kötü gibiydi.
Şu an gayette iyi bir marka.
Hocam geçmiş olsun.
sebebini bütçem diye açıkladım. Daha fazla param olsa msi gibi markalar varken gidip casper almam.Monster, Asus, HP Omen, MSI gibi markalar varken neden Casper olsun ki? Asıl soru bu olmalı bence.![]()
Fiyatları çok yakın diye biliyorum amasebebini bütçem diye açıkladım. Daha fazla param olsa msi gibi markalar varken gidip casper almam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.