Driverları kurdun mu?
Şarja takılıyken de kasıyor mu?
Termal değerleriniz nedir işlemci sıcaklıkları, laptop sıfır mı ikinci el miydi?
Bazen oyuna girerken CPU dahili grafik yongasını kullanıyor. Oyuna sağ tıklayıp açarken yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi ile (GPU) ile başlatıp deneyin.
Hala kasmaya devam ederse MSI Afterburner indirip kurun. Oyun içerisinde işlemci kullanımı ekran kartı kullanımına dair bilgileri gösterecek şekilde ayarlayıp detaylı incelemek lazım.
Oyunu açarken oyunun exe dosyasına sağ tıklayınca açılan menüden entegre grafik değil yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçeceksiniz.Şarja takılıykende kasıyor.
0 aldım bu CPU'ya nasıl ayarlarım videosu filan var mı?
Oyunu açarken oyunun exe dosyasına sağ tıklayınca açılan menüden entegre grafik değil yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi seçeceksiniz.Şarja takılıykende kasıyor.
0 aldım bu CPU'ya nasıl ayarlarım videosu filan var mı?
Yeni Excalibur laptop aldım ve Warband oynarken dahi kasıyor. Özellikleri.
Yardımcı olur musunuz?
- Ekran kartı RTX 3050 4 GB.
- İşlemci i5 11400 h
- 16 GB RAM.
- Excalibur g 770.
- 500 GB SSD.
Merhaba bende de aynı sorun var benim de bilgisayarım G770 ve 12450 h işlemcisi ve RTX 3050 ekran kartına sahip benimkiside Max Payne 3 oynarken aşırı ısınıyor ve takılı kasıyordu servise gönderecektim servise göndermeden önce senin yorumunu gördüm bir de sanna sormak istedim sen çözüm bulabilirsen yardımcı olabilir misin?
Merhab.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.