İnceleme Exvega Andromeda oyuncu koltuğu

Herkese merhaba. Uzun araştırmalar sonucunda ve @KrizNoe arkadaşın rehberi sayesinde Exvega Andromeda koltuk satın aldım. Vaktim olmadığı için çok fazla fotoğraf yükleyemeyeceğim ancak elimden geldiğinde bilgi vermeye çalışacağım.

Sipariş süreci: Sipariş 08 Ağustos 2023 saat 15.00 dolaylarında 5000 TL'den sipariş verildi. Buna ek olarak 850-900 TL arası bir ücrete 4D kolçak opsiyonu ekledim. Toplam maliyet 5850-5900 TL oldu. 11 Ağustos Cuma (bugün) sabah elime geçti.

Kargolama ve paketleme: Paketleme ve kargolama gayet özenliydi. Ürün zarar görmeden ve içerisinde eksik parça olmadan elime ulaştı. Müşteri hizmetleri ile ilgili görüşümü en son belirteceğim.

-Ürünün montajı çok basit. Tek başıma yapabildiğimi söylemeliyim. Mekanizma çift kol ve sallantı ayarı olan çevirmeli başlık ile beraber 2 kol bir başlık şeklinde ve çok ağır. Bundan önce pek çok markanın oyuncu koltuğunu gördüm ve Andromeda'yı iyi ki almışım dedim daha montajını yaparken.

-Yastıkları öyle ahım şahım değil ama yastık sonuçta ipek veya yün beklemiyordum. Gayet iş görüyor. Hem masaj yastığını hem de baş yastığını kullanıyorum.

Ürün ile ilgili şuan elimde özensiz çekilmiş bir fotoğraf var ama vaktim olmadığı için montaj sürecini ve sonrasını fotoğraflayamadım. Buyrun;

Müşteri hizmetleri konusu; Bir parçanın eksik geldiğini düşünerek öğle arasında müşteri hizmetlerini aramıştım. Öğle arasındayız daha sonra arayınız dedi operatör ancak 13.30 olup öğle arası biter bitmez bizi aramışsınız buyrun dedi ve plastik ayak kapağının olmadığını söyledim. O da ofis sandalyelerinde olduğunu oyuncu koltuklarına göndermediklerini ancak eğer talep ediyorsam göndereceklerini söyledi.

Daha sonra bu konuştuğum kişiden bağımsız bir çalışan aradı, herhangi bir sıkıntı var mı? Alışverişiniz nasıldı diye sordu. Memnun kaldığımı ve teşekkür ettiğimi söyledim. Garanti ile ilgili bilgiler verdi. 2 yıl + 5 yıl şeklinde garanti olduğunu söyledi. Bunun dışında örneğin ayak kırıldığında diğer firmalar ayak vermiyor ücretsiz kendilerinin verdiğini söyledi. Amortisör bozulduğunda 80 TL gibi bir ücretle göndereceklerini söyledi (garanti kapsamında dışında olursa).

Kısacası çok memnun kaldım ben.

Şimdi artıları ve eksilerine gelmek istiyorum.

Artıları;

-Malzeme kalitesi, mekanizması, ayakları ve iskeleti gayet sağlam, ağır ve güven veriyor. Bu söylediğimi daha önce Corsair ve çeşitli markaların oyuncu koltuklarını kısa süreler de olsa kullanmış birisi olarak sölüyorum.

-Özellikle kumaşın ve süngerin harika olduğunu söyleyebilirim.

-4D kolçak opsiyonunu yaptırdığım için de hiç pişman değilim 4D kolçak gerçekten çok rahat. Bilgisayarda genelde yazı yazan, iş yapan ve oyun oynayan birisi olarak bileğim / kolum çok rahat etti.

Eksileri;

-Yastıklar öyle aman aman kaliteli değil ama dış kumaşı kaliteli içerisi de büyük ihtimalle elyaftır. Ben memnunum iş görüyor ama buradaki insanlara doğru bilgi vermek adına bunu söylemek istedim.

-Yan mekanizma opsiyonlu almadığım için arkaya tamamen yatmıyor rahat edecek seviyede yaslanma kısmı arkaya gidiyor ama mekanizma standart olsa veya arkaya biraz daha fazla yatabilseydi daha iyi olur diye düşünüyorum.

-Bunlar dışında bir eksisini ben göremedim ve tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…